Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Fantasy czy s-f...:-D

Attachments

• 20141014124241.jpg
    20141014124241.jpg
    31,2 KB · Wyś: 84

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Henry,obejrzałem już ten film :
Miasta milosci (2013) - IMDb
Trailer dla przypomnienia :
https://www.youtube.com/watch?v=0P3...ung-bada&amp=&gl=PL&app=desktop&persist_app=1
Jest to dramat/romans,w którym ukazane są trzy przeplatające się historie...Zastanawiałem się czy go oglądać,ponieważ niektórzy opisywali,że film jest nudny (2h i 17 min).Dla mnie było odwrotnie.Czas zleciał mi szybciutko,a to za sprawą bardzo dobrej gry aktorskiej - Liam Neeson,Adrien Brody,Olivia Wilde,Mila Kunis,Kim Basinger,James Franco...
W filmie są dwie niespodzianki...Jak ktoś się na niego skusi,ciekawe czy zgadnie o jakie mi chodziło :)
Ogólnie lubię sobie czasami zaliczyć takie produkcje i trochę się wyciszyć (muzyka również niezła)...Ile można oglądać filmów z "prymitywem" Stathamem...;)

Henry

Active member
Bez reklam
Statham się zmienia, może za jakiś czas zobaczymy go w jakimś sensowniejszym filmie, gdzie nie będzie jedynie "lał w ryj" :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Statham się zmienia, może za jakiś czas zobaczymy go w jakimś sensowniejszym filmie, gdzie nie będzie jedynie "lał w ryj" :D

Z tym Jasonem to żartowałem,ponieważ Armanig pisał że oglądam filmy z prymitywem Stathamem... :D
Dla mnie może się nie zmieniać,mało zostało teraz aktorów grających typowych "twardzieli"..Jak będę chciał sobie obejrzeć jakiś dramat to wybiorę film z innymi aktorami,tak jak to było wczoraj :wink:
Statham to też nie do końca w 100 % takie drewno - od 3:15s... (dziewczyna obok to córka Buzka) :
Redemption 2013 Cry Scene - YouTube

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Pisząc, to o tym filmie właśnie myślałem ;)
Nie był taki zły, a i Statham pokazał, że może lepiej zagrać, arcydzieło to nie było, ale w miarę ok.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zostawmy już tego Stat-hama w spokoju ;)

Zaliczyłem wczoraj Godzille 2014 (wydanie BR) Audio 7.1
Nastawiłem się tu na "udzwiękowienie" roku, szczególnie po tym co przeczytałem na jednym z serwisów.
Jakość audio została uznana (obok Transów 4) za najlepszą roku 2014.
Wrażenia z filmu opisywałem jakiś czas temu, tutaj skupiłem się na sprawach technicznych, jakość, separacja i takie tam.
Jak dla mnie nie jest to na pewno "udzwiękowienie roku", ale na pewno czołówka.
Chociaż gdybym miał wybierać płytkę do testowania, wolałbym "Pacific Rim". Nie wspominając już o serii Transów.
Przełączałem się też w kluczowych scenach pomiędzy 7.1 i 5.1, ot 58min. filmu, chodzące robaki za plecami.
Przy 7.1, po przełączeniu na 5.1 drastyczny downmix do 5.1 i wrzucenie ładnie odseparowanych efektów na boczne kanały.
Jak wydanie BR, jak najbardziej polecam, ale chętnie wymienię na "Na skraju jutra".

Do góry