Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

collider

New member
Bez reklam
I nie mow, ze siedzisz i je ogladasz? Czy kupiles je dla "posiadania" bo innego wytlumaczenia dla kupowania seriali nie znam.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
I nie mow, ze siedzisz i je ogladasz? Czy kupiles je dla "posiadania" bo innego wytlumaczenia dla kupowania seriali nie znam.

A co mam stac? :)
Ogladalem na TVN7, czy TVN wyrywkowo, troche tez na odkodowanym HBO, ale to nie bylo ogladanie, szczegolnie ze tej klasy serial nie oglada sie na wyrywki.
Wkurzylem sie i kupilem cala serie, po kupnie codziennie ogladalem jeden odcinek, dzien w dzien i do dzisiaj milo wspominam kazdy odcinek, po to wlasnie kupilem.
A Ty jak filmy kupujesz, to po co?

collider

New member
Bez reklam
No po to żeby oglądać, raczej na siedząco :-D. Staram sie kupować filmy których nie widziałem lub klasyki, które oglądałem dawno lub w bardzo kiepskiej jakości. Seriale omijam a te, które mnie zainteresowały zmęczylem na kompie :).

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No widzisz, czyli to samo co u mnie :) Z tym ze dla mnie Soprano, to klasa sama w sobie, nie nazwalbym go typowym serialem, kazdy jeden odcinek to byla ogromna frajda i widowisko ktore postawilbym dzis na rowni z typowymi filmami ktore ukazuja sie w kinach.
Bardzo dobrze wspominam ten czas przed tv.
Podobnie bylo z Miami Vice, Bajer z Bel Air, Crime Story i to by bylo na tyle, obecnych nie ogladam i nie mam ochoty.

WiTT

New member
Bez reklam
No i Leoś znów nie dostał Oskara, heh, chłopak coś ma z klątwy H. Forda - gra najlepszych kasowych filmach które przechodzą do historii, a Oskara brak ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oscary to najwieksza kompromitacja i zenada, kompletnie tego nie rozumiem.
Dla mnie to byl film roku, bez dwoch zdan. Realizacja, rozmach, scenariusz, aktorstwo (!)

Ja sie pytam, za co dostala Jennifer Lawrence Oscara (2013r.) w filmie "Poradnik pozytywnego myslenia"? Gdzie jej gra, w porownaniu do kreacji i zaangazowania jakie daje Leos, to juz nawet nie trzeba sympatyzowac z nim, ale kazdy chyba widzi ile gosc z siebie daje, w kazdym jednym filmie, to sa same hiciory:
Aviator, Incepcja, Wielki Gatsby, Wyspa Tajemnic, Infiltracja, Co gryzie Gilberta Grape'a, Chlopiecy swiat, Wilk z WallStret, czy tez Tytanic :)

Moze czegos nie zauwazylem, ale czym sobie zasluzyla Jennifer na nagrode? Szczerze, to nawet nie wiedzialem ze ktos taki istnieje. Kpina.

Wracajac do 2014, "Grawitacja". Kurcze, film nie jest zly, bylem na nim w kinie 4D, czyli wszystkie mozliwe efekty w pigulce, mimo ze uwielbiam takie klimaty (kosmos itp.) to film bez wiekszych rewelacji, za to 7 Oskarow. Szkoda gadac.

Ostatnia edycja:

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
grawitacja mnie zszokowała. Tak jak Kolega armanig, film oglądałem i nie był zły, ale tyle oskarów. Są filmy które zasługiwały na to bardziej a niedostały nawet jednego. Zresztą te oskary zawsze były niezrozumiane w większości przypadków

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dlatego nie siedze juz po nocach, a czytam spokojnie na drugi dzien. Kiedys to czlowiek z wywalonym jezorem czekal na transmisje, jak kiedys na walke Goloty, a to co tam wyprawiaja nie jest na moje nerwy. Poprawnosc polityczna i cholera wie co tam jeszcze, ewidentnie nie lubia tam DiCaprio.

gerus6

Active member
Bez reklam
Z pewną dozą nieśmiałości, chciałem się zapytać czy ze mną jest wszystko w porządku?
Zawsze unikałem Woodego Allena, a teraz od paru dni oglądam wszystkie jego filmy (rewelacja) jeszcze dodam, że zawsze słuchałem starego dobrego rocka (właściwie to nadal słucham :)) ale od jakiegoś czasu wolę spokojniejszą muzykę (akustyczną itp.)
Ciekawe co to może być, chyba rezerwa mi już miga ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mam to samo Gerus, nie przejmuj sie. Juz to pisałem ostatnio, ja juz na wieczór odpalam radio internetowe z cwierkajacymi ptaszkami ;)

moles

New member
Oskary to porażka jakaś, chodź wczoraj oglądałem Zniewolonego i wg mnie zasłużenie dostał nagrodę. Co do Lupity to chyba za te baty statuetkę dostała.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Do góry