Piramida - tak czytam co wypisujesz i ile oglądasz - weź mi proszę coś wytłumacz bo mnie zaraz coś trafi. "Thor.The.Dark.World.2013.720p.WEB-DL.H264-WEBiOS" tylko taka wersja jest w necie w tej chwili a posiada ona "Audio: English AAC 2.0 160 kbps" - jak przy takim audio można się wypowiadać o efektach i wrażeniach??!! Równie dobrze można by opisywać wrażenia po obejrzeniu wersji TC. Dla przypomnienia - jesteśmy na forum o HDTV a w tym o audio. Po husteczke nam w takim razie te całe kina domowe jak film w zasadzie oceniamy po obejrzeniu go na iPhonie??!! Ja rozumiem że chce się obejrzeć wszystkie nowości filmowe jako pierwszy, ale jeśli po takim seansie można coś oceniać to tylko fabułę jeśli już, a o efektach to się można wypowiedzieć jak będzie wersja BluRay.Na plus na pewno więcej i lepsze efekty niż w jedynce,jednak nie zrobiły na mnie jakiegoś większego wrażenia.
MarudaJa na takich filmach zasypiam, Hulki, Thory i inne cudaki to nie moja bajka, jak dla mnie to tego jest za duzo, no ale przynajmniej bedzie czym rozruszac membramy.
No i narobiłeś mi smakastarego robocopa obejrzę dziś w odświeżonej wersji.
Piramida - tak czytam co wypisujesz i ile oglądasz - weź mi proszę coś wytłumacz bo mnie zaraz coś trafi. "Thor.The.Dark.World.2013.720p.WEB-DL.H264-WEBiOS" tylko taka wersja jest w necie w tej chwili a posiada ona "Audio: English AAC 2.0 160 kbps" - jak przy takim audio można się wypowiadać o efektach i wrażeniach??!!
MarudaA transformersy to inna bajka?
do takich filmów nasze systemy KD zostały stworzone
ja tam czekam na nowego Thora, Avengersów etc. - właśnie dla rozruszania membran
![]()
o, wczoraj obejrzałem Sylwka & Arnold w Escape Plan - ale odmóżdżająco przyjemne w starym stylu.. tak jak Sylwek w Rocky..