Chciał oglądać nowego, więc powiedziałem mu, że musi zacząć od początku.... i mu się podobał....Co Henio,w końcu Młody dostał "chrzest" w postaci Termisia ?![]()
Tylko nowe wam w głowie
Ja wczoraj młodemu trochę klasyki podałem, film z '84 roku
Kto zgadnie?
A ta postać skojarzyła mi się z pewnym Panem
View attachment 13647
Terminator
Film z mojego rocznika xD
Oglądałem wczoraj z netflixa, skończyłem, patrze w program, a tam to samo na TV6 jeśli sie nie mylę. Dobry film, ale dwójka lepsza.
Wczoraj zaliczyłem The Witch i sam do końca nie wiem co to było. Horror na pewno nie, thriller też nie do końca. Film psychologiczny to chyba najbardziej trafne jego określenie. Nudny, przegadany i przemodlony. Powstrzymywalem aby na nim nie zasnąć. Na plus sceneria, muzyka i gra aktorska, nawet dzieci. Na minus cała reszta.
Nie chodzi już sam fakt straszenia i napięcia. Czytałem dużo pozytywnych opinii i wodotryskow nt. tego filmu ale ja nie podzielam żadnej z nich. Moim zdaniem film jest kiepski i szkoda na niego czasu. Stracone 1,5 h. Dzisiaj przypomniałem sobie Dark Skies. Jak ktos nie oglądał to szczerze polecam.Od samego poczatku wiadomo bylo ze to nie jest film z gatnuku przerazaczy![]()
Nie chodzi już sam fakt straszenia i napięcia. Czytałem dużo pozytywnych opinii i wodotryskow nt. tego filmu ale ja nie podzielam żadnej z nich. Moim zdaniem film jest kiepski i szkoda na niego czasu. Stracone 1,5 h. Dzisiaj przypomniałem sobie Dark Skies. Jak ktos nie oglądał to szczerze polecam.