Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Piramida liczył na więcej melodramatu i ckliwych historyjek, trzeba zrozumieć Kolegę ;)

Pamiętam kiedyś kiedyś ktoś z Policji wspominał o tym filmie, że niektórym po tym filmie w głowach się pokręciło.. :)

Ja to widziałem na własne oczy, gościom palma odbiła, a to co potem się działo lepiej nie wspominać.
Komentarza Policji do tej sytuacji jednak nie słyszałem, ale sama prawda. Niestety.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Armanig się nauczył brzydkich słów po seansie i teraz będzie testował reakcje przechodniów...:mrgreen::grin:;-)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Są filmy do których trzeba się wcześniej odpowiednio nastawić. Deadpool to świetne sceny akcji, dużo krwi, trochę seksu, głupie/śmieszne teksty. Reynolds świetnie pasował do tej roli.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Piramida
tak głupiego, że aż śmiesznego i krwawego jak deadpool chyba nie ma drugiego:D

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Minionki śmieszne, narzeczona siłą wzięła mnie do kina, wchodzę na salę, a tam same dzieciaki WTF? Seans uratował jej życie:D

Seizo

Active member
Bez reklam
Film z Lopez faktycznie na raz,,,, :)
Mówiłem żeby sobie podarować. Poza tym Lopez więc to samo w sobie nie mogło myć dobre.

U mnie dzisiaj kino grozy :)
Dawno nie oglądałem nic z tego gatunku,więc postanowiłem sprawdzić "The Boy".
Jako całokształt,uważam,że warto obejrzeć,w szczególności dla końcówki,która muszę przyznać,że mnie zaskoczyła...:)
Zaliczyłem wczoraj i śmiało mogę stwierdzić, że film jest na prawdę warty obejrzenia. Sądziłem że bedzie to odgrzany kotlet w stylu Laleczka Chucky, czy Martwa Cisza, a tutaj taka miła niespodzianka. Końcówka rozwaliła system i nie tego się spodziewałem.
Można śmiało oglądać, bo ostatnio tak dobrych filmów z tej kategorii jest jak na lekarstwo.
Dzisiaj zaliczę jeszcze The Witch.

Henry

Active member
Bez reklam
Niedługo nowe odcinki....oby tylko nie poszli śladem Vikingów, gdzie co seria było coraz gorzej ;)
[youtube]gCFABhWtqVc[/youtube]

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja też niechętnie podszedłem do 3 sezonu, ale koniec końców dało się go oglądnąć i końcówka zrekompensowała słaby początek.

Jeżeli lubisz seriale to polecam:
Black Sails - Rewelacja
Mob City - gangsterka
Banshee - zabili go i uciekł, ale fajnie się ogląda

Caparzo

New member
Bez reklam
Zaliczyłem wczoraj i śmiało mogę stwierdzić, że film jest na prawdę warty obejrzenia. Sądziłem że bedzie to odgrzany kotlet w stylu Laleczka Chucky, czy Martwa Cisza, a tutaj taka miła niespodzianka. Końcówka rozwaliła system i nie tego się spodziewałem.
Można śmiało oglądać, bo ostatnio tak dobrych filmów z tej kategorii jest jak na lekarstwo.
Dzisiaj zaliczę jeszcze The Witch.

I ja wczoraj zdobyłem The Boy ;), Pare scen dobrych, szczególnie fortepian i obraz ;)
Oglądałem po ciemku, na lapku bo dzieciaki moja usypiala, ciemno w domu tylko blask od lapka, scena grozy dosyć poważna, z lustra wychodzi ręka mnie w tym momencie moja łapie za ramię hehe no to przyznam że się zlękłem tak poważnie :) :oops::oops:

Coś innego jak te Anabelki, Chuckie i inne wynalazki, końcówka dobra, niespodzianka w kit :D

No i szwagier wczoraj zapodał Triple 9. Powiem wam, film u mnie bardzo mocne 9/10 jak kupie na blu to dycha może być. Nie ma nudy momentami jak w Sicario. Tu cały czas coś. Rewelka !!

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Drugi odcinek GOT zaliczony J. Snow ożywiony pewnie kupa kobitek się cieszy :) zresztą było to do przewidzenia.... a oglądając wyczyny R. Snow to ja się nie dziwie ludziom, którzy go spotykają i chcą mu nawalić :) pomimo że zawsze mam dystans do roli jaką aktor gra to w jego wypadku - troszkę chyba przesadzają ...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Caparzo,się wystraszył.Koniec świata :)
Z tych nowych horrorów większość już widziałem,jednak pomimo nie za wysokich,jak w przypadku "The Boy" średnich ocen filmu,które jak widać dla niektórych mogą być czasami zaniżone,chyba sobie obejrzę jeszcze te dwa :
(o pierwszym wspominał Seizo)
[youtube]BU1StZXrExs[/youtube]
[youtube]YfQnRjkuvaY[/youtube]

P.S.
Lolek,ale żeś wielkiego spoilera walnął.Niedobry jesteś :)

P.S. 2
Jak ktoś czai się na "Co Ty wiesz o swoim dziadku" (sam chyba jednak obejrzę,pomimo że wolałbym aby De Niro grał w innych produkcjach),to wersja bez cenzury (Unrated) trwa 109 min (zwykła 102)...

Henry

Active member
Bez reklam
Tylko nowe wam w głowie ;)
Ja wczoraj młodemu trochę klasyki podałem, film z '84 roku
Kto zgadnie?
A ta postać skojarzyła mi się z pewnym Panem :D
SCREEN.jpg

Seizo

Active member
Bez reklam
Wczoraj zaliczyłem The Witch i sam do końca nie wiem co to było. Horror na pewno nie, thriller też nie do końca. Film psychologiczny to chyba najbardziej trafne jego określenie. Nudny, przegadany i przemodlony. Powstrzymywalem aby na nim nie zasnąć. Na plus sceneria, muzyka i gra aktorska, nawet dzieci. Na minus cała reszta.

Do góry