Cienki ten "Deadpool".Jak wyjdę na osiedle,to słyszę lepsze teksty![]()
Co Ty gadasz, Deadpool to najgłupszy film jaki w życiu widziałem, banan nie schodzi z twarzy, 10/10.
Cienki ten "Deadpool".Jak wyjdę na osiedle,to słyszę lepsze teksty![]()
Pamiętam kiedyś kiedyś ktoś z Policji wspominał o tym filmie, że niektórym po tym filmie w głowach się pokręciło..![]()
Mnie te f.ucki,shit.y,shu.t up'y i inne podobne teksty,nudziły![]()
ale ja mam i tak na to wyje...e![]()
Mówiłem żeby sobie podarować. Poza tym Lopez więc to samo w sobie nie mogło myć dobre.Film z Lopez faktycznie na raz,,,,![]()
Zaliczyłem wczoraj i śmiało mogę stwierdzić, że film jest na prawdę warty obejrzenia. Sądziłem że bedzie to odgrzany kotlet w stylu Laleczka Chucky, czy Martwa Cisza, a tutaj taka miła niespodzianka. Końcówka rozwaliła system i nie tego się spodziewałem.U mnie dzisiaj kino grozy
Dawno nie oglądałem nic z tego gatunku,więc postanowiłem sprawdzić "The Boy".
Jako całokształt,uważam,że warto obejrzeć,w szczególności dla końcówki,która muszę przyznać,że mnie zaskoczyła...![]()
2 serie udało się obejrzeć, po kilku odcinkach 3-ciej odpadłemHenry
Vikingowie 3 sezon całkiem fajny przecież![]()
Zaliczyłem wczoraj i śmiało mogę stwierdzić, że film jest na prawdę warty obejrzenia. Sądziłem że bedzie to odgrzany kotlet w stylu Laleczka Chucky, czy Martwa Cisza, a tutaj taka miła niespodzianka. Końcówka rozwaliła system i nie tego się spodziewałem.
Można śmiało oglądać, bo ostatnio tak dobrych filmów z tej kategorii jest jak na lekarstwo.
Dzisiaj zaliczę jeszcze The Witch.