Zresztą oglądając na różnych zestawach, to jak jazda po torze Nurburgring, można zrobić kółko Dacią Logan pierdząc na każdym zakręcie z nudów, bawić się przełącznikami i oceniać "estetykę" auta, i można zasiąść za kółkiem Porsche 911 GT3 pędząc z adrenaliną i pełnymi gaciami nie zważając na smród.
Nie zgodze siedacia logan w tym przypadku to jakieś takie kino z avansu za 500 zl które gra i trąbi bo po to jest.
A Porsche GT3 to będzie jakieś Onkyo a patrząc tu po zestawach to same Nissany GTR![]()
A oglądałeś "W nowym zwierciadle: Wakacje" ?
Może nie tak dobry,jak stare wersje...jednak sporo razy się zaśmiałem,np. podczas próby czyszczenia samochodu![]()
DeNiro z dużym dystansem do siebie, zazwyczaj omijam takie filmy, a przy tym można się pośmiać i nie ma się wrażenia zmarnowanego czasu, a to plus![]()
Średniej klasy Onkyo to będzie raczej jakieś Mondeo, Vectra itp. Porsche czy GTR to już jakaś dzielonka, a przecież jeszcze mamy Lambo, Ferrari..itd. (Mcintoshe, B&W itp.)![]()
Z Deniro to raczej kazda pozycja jest, bedzie dobra bez wzgl na gatunek filmu w jakim wystapil/wystapi , zreszta podobna sytuacja ma miejsce w przypadku np.
D.Washingtona, Toma Hanksa i wielu innych aktorow .
Hanks to bajeczka...
De Niro bije go na głowę![]()
Terminal? Dla mnie bomba również za sprawą mojej ulubienicy Zeta![]()
Nieprawda !
Obaj sa na tym samym poziomie![]()