Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Henry

Active member
Bez reklam
DeNiro z dużym dystansem do siebie, zazwyczaj omijam takie filmy, a przy tym można się pośmiać i nie ma się wrażenia zmarnowanego czasu, a to plus ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
Zresztą oglądając na różnych zestawach, to jak jazda po torze Nurburgring, można zrobić kółko Dacią Logan pierdząc na każdym zakręcie z nudów, bawić się przełącznikami i oceniać "estetykę" auta, i można zasiąść za kółkiem Porsche 911 GT3 pędząc z adrenaliną i pełnymi gaciami nie zważając na smród.

Nie zgodze sie :p dacia logan w tym przypadku to jakieś takie kino z avansu za 500 zl które gra i trąbi bo po to jest. A Porsche GT3 to będzie jakieś Onkyo a patrząc tu po zestawach to same Nissany GTR :p

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie zgodze sie :p dacia logan w tym przypadku to jakieś takie kino z avansu za 500 zl które gra i trąbi bo po to jest.

No jak się nie zgodzisz, jak przecie dokładnie o to mi chodziło ;)

A Porsche GT3 to będzie jakieś Onkyo a patrząc tu po zestawach to same Nissany GTR :p

Średniej klasy Onkyo to będzie raczej jakieś Mondeo, Vectra itp. Porsche czy GTR to już jakaś dzielonka, a przecież jeszcze mamy Lambo, Ferrari..itd. (Mcintoshe, B&W itp.) ;)

A oglądałeś "W nowym zwierciadle: Wakacje" ?
Może nie tak dobry,jak stare wersje...jednak sporo razy się zaśmiałem,np. podczas próby czyszczenia samochodu :-D:mrgreen:

Żeby to nie był taki gniot, jak ten z tą niewydymką Aniston, ale obejrzę.
Te z Chevy Chase są nieśmiertelne ;)

pantomima

Banned
DeNiro z dużym dystansem do siebie, zazwyczaj omijam takie filmy, a przy tym można się pośmiać i nie ma się wrażenia zmarnowanego czasu, a to plus ;)

Z Deniro to raczej kazda pozycja jest, bedzie dobra bez wzgl na gatunek filmu w jakim wystapil/wystapi , zreszta podobna sytuacja ma miejsce w przypadku np.
D.Washingtona, Toma Hanksa i wielu innych aktorow .
Nie zawsze beda to wybitne filmy/wcielenia ale ogolem zawsze do obejrzenia bez wiekszych zgrzytow,niesmaczkow ;)

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
Średniej klasy Onkyo to będzie raczej jakieś Mondeo, Vectra itp. Porsche czy GTR to już jakaś dzielonka, a przecież jeszcze mamy Lambo, Ferrari..itd. (Mcintoshe, B&W itp.) ;)

zaś się nie zgodzę :krol: ferrari i lamo to zabawki z pudełek z płatkami... Jeśli chce już bowersa porównać do czego kolwiek to chyba tylko do jednego 1200 konnego rydwanu ;) Poza tym z tego co mi wiadomo to na nurburgringu najszybszy jest Nissan GTR żadne zwieśniaczałe ferrai czy lambo ;P a tłusta 1200 konna locha jest za ciężka na ten tor ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No ja Cię rozumiem i nawet się zgadzam, ale na potrzeby przykładu Lambo brzmi o wiele lepiej jak "tłusta 1200konna locha" :)

tomtomm90

New member
ja dla mega smiechu polecam wam film Co wiesz o swoim dziaku - jakoś tak się nazywał po angielsku to jest sprośny dziadek, De Niro wymiata tekstami, polecam obejrzeć do piwa

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Z Deniro to raczej kazda pozycja jest, bedzie dobra bez wzgl na gatunek filmu w jakim wystapil/wystapi , zreszta podobna sytuacja ma miejsce w przypadku np.
D.Washingtona, Toma Hanksa i wielu innych aktorow .

Hanks to chyba jedyny aktor ze starych czasów,który jak widać jest potrzebny w 'Hollywood" i jego pozycje są jeszcze na jakimś poziomie i mają jakieś budżety...
De Niro i Denzel,niestety spadają na dalszy plan...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Denzel przecież świetnie się sprawdza (z ostatnich bdb: "Lot") czy mój faworyt "American Gangster".
Ja osobiście wolę go (także role) od Hanksa - którego tez cenię, chociaż dla mnie to zawsze będzie gość z Cast Away, czy Gumpa.
Świetne, wyjątkowe pozycje.
Nie strawiłem za to "Anioły i Demony" czy "Kod da Vinci", po tych pozycjach stracił w moich oczach i żaden Kapitan Philips czy Most szpiegów tego nie naprawił.

Caparzo

New member
Bez reklam
A Kapitan Miller ?? :p
Ja zgadzam.sie z armanim, kod da vinci i te anioły mogły być bez niego. A filmy takie jak Terminal czy Lary Crown ogląda się fajnie. Dla mnie Tomek to bardzo fajny i sympatyczny aktor.

Do góry