Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Czwarty T zaliczony. Nie wiem skąd takie niskie oceny. Czytałem trochę recenzji i nie zgadzan się że "że tylko akcja". Dobre story. Do tego tradycyjnie świetne av od Sony. Jako ciekawostka:
- extended/dir cut ma wyższą kategorię wiekowa (topless i krew),
- gra w nim Bryce Dallas Howard jeszcze jako lekki pulpet :) ale sie odchudzila teraz :)

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Gerus, brawo.

Co do T4, to dla mnie ok. Zresztą ja lubię Sama Worthingtona i łatwo trawie filmy z jego udziałem.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Bipo, a to wylapales w FF?

1. Od 5 te filmy mają na płycie również wersje extended i ona ma rating R.
2. Tokyo Drift powinno się oglądać pomiędzy 6 a 7.
3. Jordanie Brewster wiek nie służy :)

Bipo

Active member
Bez reklam
Bipo, a to wylapales w FF?

1. Od 5 te filmy mają na płycie również wersje extended i ona ma rating R.
2. Tokyo Drift powinno się oglądać pomiędzy 6 a 7.
3. Jordanie Brewster wiek nie służy :)

Oglądałem właśnie wersje roz. bo nie wiedziałem że na płycie jest taka i taka:D miła niespodzianka ;-)
Ponadto pierwszy raz się spotkałem z tym że można wybrać jakiej jakości dźwięk ma być odtwarzany, nigdzie tego jeszcze nie spotkałem.
Fajnie, że kobietka się nic praktycznie nie zmieniła lubię tą aktorkę. Dobrze, że wrócili z nawiązaniem do poszczególnych części bo z tym Tokio to troszkę się nie wpasowali.. ;-)

Ostatnia edycja:

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Trochę pod wpływem Bipo zaliczylem właśnie Szybkich 7. O fabule pisalem po seansie w kinie (film zawiódł - chociaż dziś było lepiej). Na płycie mamy lepsze av, niż w kinie. Jedno i drugie na bardzo wysokim poziomie. Może z wyjątkiem słabych cgi i green screenów. Natomiast audio w scenach z dronem - miód. Muza klasa.

Bubafat, pytałes o nasze naj filmy 2015 z podziałem na kategorie. Nie wiem. Ale... mam ulubioną scenę. Pożegnanie Walkera. Działa!

Bipo, sprawdziłem Transy 4. Dobra scena ale tam są lepsze - 2 minuty później gdy Optimus walczy. Poza tym dziś zobaczyłem ze wersja 2d nie ma sekwencji IMAX. A one są świetne w 3d.

Bipo

Active member
Bez reklam
Ja transy 4 włączam w 3d a później przełączam na 2d i mam obraz Imaxowy przy oglądaniu wersji 2d. Jak się włączy normalna wersje 2d mamy obraz z pasami... ;-) Popieram bardzo dobrze zrobione efekty 3d. .

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Cloverfield mi zmasakrowal uszy. Ma ktoś tego bd? U Was też tak głośno? Musiałem od swoich normalnych ustawień zrobić -10 głośność i -2 subwoofer. Niezły chaos, surroundy i subwoofer. Aczkolwiek jestem fanem jednak bardziej ułożonych scorów

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Raccoon.
Dobrze, ze nie mieszkanie.
Ja wprawdzie domu odgruzowywac nie musialem, ale jeden z moich kotow do dzisiaj sie nie odnalazl ;)
Zebym nie zapomnial.
Piramida, natchniony Waszymi maratonami filmowymi, zdecydowal sie na obejrzenie calej Mody na Sukces. Pozdrawia serdecznie i zyczy wszystkim Wesolych Swiat Wielkanicnych. ;)

lobos

New member
Bez reklam
Panowie, byłem dziś po pracy na "Zjawie". Robi wrażenie!
Jak dla mnie film bomba! Super nakręcony! Bardzo fajne ujęcia.
Scena z niedźwiedziem świetna, kilka innych również.
Najbardziej rozbroiła mnie jednak ta z koniem po tym jak polecieli ze skarpy ;-)
Myślałem, że będzie mroził mięso na czarną godzinę a ten... schron sobie zrobił :-D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
@Sentyzibi,ta zagadka z plenerem jest banalna.Dam szansę innym :)

@Bubcio,zapomniałem dodać,że mam podzielony telewizor na pół,piję zayebistą siekierę i jednym okiem oglądam "Modę na sukces" a drugim "Guiding Light" :)

P.S.
Jobsa z Fassem widziałeś ?

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida. Nie wiem o co Ci chodzi. BD wyszedl, a w kinach jeszcze nie ma. Idealny rodzinny seans domowy.
P.S.
Widzialem wlasnie zapowiedz serialu Night Manager z Tomem Hidlestonem i Hugh Lourie. Ha!

Ale to jest pikus. Ktos dal po bandzie
Pride And Prejudice an Zombies :):):;)
[youtube]foGraEVNI0s[/youtube]

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
O świeżość mi chodzi :) ,bo jak tak na szybko patrzę,to w ciągu ostatniej doby wyszedł Jobs,Trumbo i ta Mumia na BR :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Myslaem ze sie zrzymasz. Jobsa widzialem w kinie. Ale tych 2 to jeszcze nie ma, przynajmniej u nas. Dobra spadam

Do góry