Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W zależności od gustu - dla mnie jest ok ale ile ludzi to tyle zdań w tym temacie... dla mnie warto mieć ten film na BR

Piramida nie tylko Ty czekasz na nowy dzień niepodległości :) Myślę że i do kina skoczę na ten film i oczywiście na BR ...

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pantomima,jeśli chodzi o nowego "Terminatora",to na pewno dosyć ciekawe są rozwinięte wątki czasowe...
Dużo osób narzeka jednak na nowych aktorów oraz zbyt "komediowego" Arniego...
Musisz sam obejrzeć i ocenić...:)

Lolek,nowy "Dzień Niepodległości" zapowiada się ciekawie.Widać także że będzie spora rozpierducha (budżet 200 mln $).
Szkoda tylko że Will nie zagra...No ale jak dla mnie ważniejsze,że w "Bad Boys 3" się pojawi :)

Henry

Active member
Bez reklam
A pisalem Wam, ze Tarzan tez byl Irlandczykiem? ;)
A nie Szkotem?
Na dzień dzisiejszy jedyny "słuszny" film o Tarzanie to ekranizacja z Lambertem - Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes ;)
oraz kreskówki Disneya :-D

A tego "Szwedzkiego Tarzana" obejrzę jak się gdzieś w telewizorni pojawi ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pantomima,jeśli chodzi o nowego "Terminatora",to na pewno dosyć ciekawe są rozwinięte wątki czasowe...
Dużo osób narzeka jednak na nowych aktorów oraz zbyt "komediowego" Arniego...
Musisz sam obejrzeć i ocenić...:)

Lolek,nowy "Dzień Niepodległości" zapowiada się ciekawie.Widać także że będzie spora rozpierducha (budżet 200 mln $).
Szkoda tylko że Will nie zagra...No ale jak dla mnie ważniejsze,że w "Bad Boys 3" się pojawi :)

Piramida taki film jak chce być na poziomie (oczywiście dla każdego to słowo ma inne znaczenie) to kasa musi iść w przeciwnym wypadku efekty + inne rzeczy mające wpływ na efekt końcowy będzie marny..

MI też szkoda że nie ma "murzynka" bardzo go lubię ale zapewne kasy dużo wiec postanowili że część z tych pieniędzy lepiej na film postawić niż na aktora.. Trailer zapowiada się dobrze ale już nie oceniam po trailerach bo nie raz się zawiodłem lub zdziwiłem na plus ..

bubafat

Well-known member
Bez reklam
A nie Szkotem?
Na dzień dzisiejszy jedyny "słuszny" film o Tarzanie to ekranizacja z Lambertem - Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes ;)
oraz kreskówki Disneya :-D

A tego "Szwedzkiego Tarzana" obejrzę jak się gdzieś w telewizorni pojawi ;)
No wlasnie zartuje sobie, bo jakies 2-3 miesiace temu, slyszalem w radio goscia, ktory probowal umocowac teorie, ze nie chodzilo o Earla Greystoke (Cumbria) tylko landlorda Graystones (Ruthdown, co. Wicklow). Irlandczycy tak maja, ze probuja wszystko przerobic na swoje kopyto, a ten program radiowy, czesto gosci roznych swirusow, glownie amerykanskich.
Nie mniej jednak czasem mozna uslyszec w nim prawdziwe ciekawostki, np o irlandzkim "Zorro" - Lamparcie, bohaterze narodowym Meksyku, ktory ma do dzisiaj miejsce w historii i na pomniku poswieconym bojownikom o niepodleglosc Meksyku, czy San Patricios, irlandzkim batalionie, walczacym po stronie Meksyku w wojnie z US.

@Piramida. Sorry ale spodziewalem sie zajawki wczesniej, a pozniej przegapilem, najwyrazniej wyszlo mi poza ekran ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Caparzo,"Dzień Niepodległości 2",jest to film s-f,tak jak i pierwsza część.Można więc z przymrużeniem oka założyć,że ludzkość rozwinęła swoje maszyny wojenne,dzięki poznaniu technologii,pozostawionej przez Obcych z poprzedniej bitwy...:)

Caparzo

New member
Bez reklam
Transformery byly barsdiej rozwinięte a jednak ludzie nie mieli statków kosmicznych ;p

Tutaj już jest przesada. Równie dobrze mogła by być to kontynuacja bitwy o los angeles,battleship albo żołnierze kosmosu 8. Z independence ma mało wspólnego, chyba tylko kilka postaci :)

Henry

Active member
Bez reklam
Caparzo,"Dzień Niepodległości 2",jest to film s-f,tak jak i pierwsza część.Można więc z przymrużeniem oka założyć,że ludzkość rozwinęła swoje maszyny wojenne,dzięki poznaniu technologii,pozostawionej przez Obcych z poprzedniej bitwy...:)
No i najważniejsze, że znowu jakiś hamerykancki hero uratuje biedą ludzkość, a wszystko to dla Mr. Presidenta ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Caparzo,może w Transach ludzie mięli za mało czasu (lat) na poznanie i zrozumienie technologii Obcych :)

Henio,no wiadomo...ale także dla ręki córki Prezydenta :)

Caparzo

New member
Bez reklam
Wiemy ile lat minęło od ataku w 1 części? ;) pisze coś o tym?

Sądząc po starości prezydenta i zaroście to może mineło max 5 lat ;)

Do góry