Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Armanig,"Death Proof" to bardzo dobry film.Świetny klimat thrillerów/horrorów z lat 70',oldschoolowe samochody,muzyka, [ ciach skleroza]
Tarantino,świetny moment czołowego zderzenia aut oraz zayebisty końcowy pościg...

Ci orzechy kupie, tyle razy pisaliśmy już o DF (razem jak pamiętam - chyba, że to ja mam skleroze) ;)
Dokładnie to samo, tak zgadzam się - rewelka, a scene uderzenia polecam na KD. Zapętlałem to swojego czasu do znudzenia, jest konkret pierdyknięcie.
Dziwne tylko, że nie wspomniałeś o wygibasach w barze. Świetna scena ;)

Tylko to zakończenie mogłoby być inne.Niby Mike był psychopatą,który sam sprowokował te panienki,jednak to tylko film i często "kibicujemy" tym złym (np. w produkcjach gangsterskich).Wolałbym aby te laski się gdzieś wyłożyły a Mike dalej kontynuował swoją chorą pasję :)

No nie? Happy endy już nudzą, ileż można tej familiady.
Btw. Ta panienka co na masce brylowała, to faktycznie kaskaderka.

Co do nowych żółwi,to średnio mi przypadły do gustu.Za dużo polecieli z CGI,które bardzo sztucznie wyglądało,szczególnie w kóńcowej walce ze Shredderem.Same żółwie także były mniej zabawne

Była Meganka, była zabawa. Nie pamiętam żadnej sceny ze Szrederem, ba, filmu nie pamiętam.
Pisałem o nich jakiś czas temu, a jedyne co dziś pamiętam, to bardzo przyzwoite 3D i brak poczucia straconego czasu. Podobnie było z Antmanem i Strażniakami, nie wspominając o Watchmana.

Swoją drogą, trzeba odświeżyć Wściekłe psy.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida przez Ciebie kolejny film do kupienia :)

Odnośnie złotych globow to też czytałem i nie wiem jak oni nominują ale chyba nieźle sobie coś wypili ... :) albo zioła od Hobbita zakupili...

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wiesz to pierwszy zwiastun .... zresztą starym powiedzeniem po zwiastunie raczej nie powinno się oceniać filmu nawet jeśli on jest dobry bo różnie to już bywało :) Teraz X -meny są troszkę inne od tych co kiedyś...

Caparzo

New member
Bez reklam
Ja z x mena może oglądałem ze 3 filmy w tym 1 w kinie chyba ostatni jaki był z co latali w czasie.... z nudów bo żona na zakupach była. Dlatego nie spodziewam się czegoś co zatka mi kakao :) Lubie postać logana, jest fajna ale filmy sa zrypane na maxa ;) To tak jak film o supermanie, ten co był przed man of steel ... zrobili z supermana jakiegoś ćwoka z gimnazjum, zniszczyli postać którą zagrał Reeve.

Ten zwiastun po prostu wygląda komputerowo kiepsko, ten latający klon tego murzyna z marvela strzelający piórami czy potem scena z hale bary... no i znowu palą nowy jork razem z mostem. Ja wiem że zwiastun to nie film, ale no właśnie ale ;)

Może ja już jak armani, zaczynam wybrzydzać marvelami avengersami i reszta tego cigi'owego (cokolwiek to znaczy ;P ) kału zalewającego ekrany

ja sie chyba starzeje :popcorn:

Do góry