Ja np. wszystkie "Żandarmy" z De Funesem , serię "....do dzieła" i całą twórczość Bareji.
uoooo, podstawowy serial z dawnych lat! niedawno obejrzałem go jeszcze raz, na playerze w drodze do pracy Will rozkłada mnie i dziśa Willa Smith`a to juz uwielbiam od czasow "Bajer w Bel air"
Will Smith to dobry aktor. A co powiecie na "Abyss" Camerona? Dla mnie klasyk. Miałem nawet wydanie rozszerzone DVD, ale niestety pożyczyłem je komuś i nikt sie nie przyznaje już ponad 7 lat
Od siebie dodam całą serią z Hannibalem Lecterem. Dla mnie jedne z najlepszych filmów jakie oglądałem. Fajny wątek, dużo filmów będę musiał jeszcze obejrzeć, ale po zakupie sprzętu będzie to jeszcze przyjemniejsze
Jeszcze zapamiętany film American History X.
Na dobrych kinach domowych to prawie każdy film wygląda wspaniale efekty wizualne i dzwiękowe robią swoje i taki przeciętny film jakim jest "Battleship-bitwa o ziemie" robi miazgę i bardzo dobrze się to ogląda (membrana suba ma co robić)Jeśli ktoś jest zwolennikiem dobrej fabuły to nie ma co szukać w tym filmie bo jest prymitywny i ma utarte schematy garstka ludzi (standardowo amerykanów) ratuje świat.Jeśli jesteś maniakiem basu jak ja i lubisz patrzeć na pracujący sprzęt i doznajesz uniesienia za każdym razem jak subwoofer generuje subsoniczną falę podczas mega efektów to jest film dla ciebie .Do tego projektor ekran 120 cali i wrażenia nie zapomniane..
Abyss- Głębia?Problem polega na tym, ze dobry film obroni sie sam a o takich tu rozmawiamy, KD tylko spoteguje to wrazenie i dopelni calosci, a te gnioty ktore ostatnio wychodza oglada sie tylko dla efektow audio/video. Nie wyobrazam sobie abym mial ogladac takiego Battleship na 21" TV, za to "Abbys" wciaga na 15" monitorze, nie wspominajac juz o KD.
Taka mala roznica
Tu się trochę zgodzę. Po zakupie swojego przeciętnego kina i TV, filmy które wcześniej nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia, to na nowym sprzęcie okazały się znacznie bardziej wartościowe, a wszystko dzięki efektom jakie dostarczyło mi kino i nowy znacznie większy TV. Nawet gry na konsolę nabrały innego wymiaru i niektóre przeszedłem jeszcze raz