No i Skyline kosztował ułamek kwoty hollywoodzkich blockbusterów. Można powiedzieć że to amatorska produkcja....
Dokladnie, taka "profesjonalna amatorka", widac golym okiem ze daleko mu do takich produkcji jak Wojna Swiatow, z reszta ja bym tych dwoch pozycji nie porownywal. Matrixa czy Obcego to juz w ogole. Juz blizej do tej Inwazji LA - ktora mi sie nie specjalnie podobala. Tak na marginesie to juz nie wiem ile razy testowalem wybuchy piorunow przy posesji Cruisa w poczatkowych minutach filmu, ale na bank kilkaset razy. To jest dobry fragment do testowania subwoofera. Po kazdym przestawieniu opcji w ampli wrzucam m.in. ten fragment.
Osobiscie bardziej mnie ciekawi druga czesc filmu Dystrykt9.
Jeszcze w temacie surroundow, to Skyline pompuje w kilku fragmentach niemilosiernie tyly. To nie jest absolutnie dopieszczony Transformers ktory dla mnie jest nr.1 w temacie samych efektow dzwieku przestrzennego, ale Skyline ma takie fragmenty gdzie tyly chca wyskoczyc z standow. Plyta Blu.
Odnośnie testowania suba..to proponuję BATTLESHIP Bitwa o Ziemię..podobno referencja dla suba , tak mi proponowano.Na mnie scena z filmu The Bourne Legacy zrobiła duże wrażenie sam początek , jak samolot(dron) predator zbombardował chatę góralską agentów...ehhh piękne to było... nie wspomnę o scenie w wilkiem w lesie...także rewelacja..Nie mogę się doczekać zakupu paradigm sub -15 i wszystko ponownie testować
Mnie też osobiście ciekawi i czekam na district 9 ten film coś miał w sobie.I te końcowe słowa tego ufoludka że..."..wrócę po ciebie.." to wskazuje na kolejną część....sam film zarobił 200mln dolarów więc nie był raczej gniotem...czekamy
film zarobił 200mln dolarów więc nie był raczej gniotem...
Prosze Cie. Trzymalem sie rekami i nogami by nie isc na to do kina, ale zona sie uparla, ale potem zalowala. Dla mnie to byla męczarnia.
Ja proponuje żeby po prostu jakiś mod/admin zmienił tytuł filmu i kontynuujemy
co sądzicie o ostatniej części zmierzchu?