Nie liczyłbym na to. Obsługa tu jest niestety na psim poziomie. Pozwól, że zacytuję"![]()
Niektórym wystarczy wędka. Inni chcą rybę.... Cóż.
Lub inaczej: Animos labor nutrit
Nie liczyłbym na to. Obsługa tu jest niestety na psim poziomie. Pozwól, że zacytuję"![]()
brak słów mam do ciebieCo to znaczy, raz jest lepiej raz gorzej? czy np liga niemiecka na eurosporcie2 raz jest w lepszej jakości raz w gorszej, brak słów![]()
Mam na mysli ES HD 1 i 2 na UPC. Bajka. Nie referencja, ale super.
Ktos tu pisal, (chyba Brodacz, ze w Warszawie jest lepsza jakosc, nie wiem czy to prawda) w kazdym badz razie milo sie ogladalo, tez uwazem ze jest lepszy od pilki.
nie neguj piłki nożnej-wiesz ilu tu jest kiboliArmanig to co ogladałeś wczoraj to cienizna ! To dopiero piermsza runda ,jak znajdziesz chwile to odpal w youtube taki meczy jak
Us Open - final 2011 Nadal vs Novak
lub
Nadal vs Novak Rome 2011 final ,sa to skruty oczywiście w jakości Hd .
Wrazenia lepsze niz po nie jednym filmie ,o ile naprawde spodobał Ci się tennis .
Piłka nożna ? Haha ,nawet w 4k to smieszna dyscyplina ;p
Że jest to wątek o wszystkim co ciekawe , warte obejrzenia to chyba nic złego się nie stanie jak wrzucę coś takiego ...
Przed wczoraj jakoś przypadkiem na to trafiłem i do dziś nie moge pojąć jak mocną trzeba mieć psychę , żeby podjąć sie czegoś takiego jak Ci panowie, wdrapać sie tam gdzie im sie udało , na coś co na pierwszy rzut oka wydaje sie być pozbawione jakiej kolwiek stabilności ...(tak w mym odczuciu ) .
Jak tak na to patrzę , to dochodzę do wniosku ,że za żadne skarby świata nie dał bym rady wziąść udziału w tego typu montażu , przenależec do tego kilku osobowego teamu
Bird's Eye View of FInal Piece of Freedom Tower Antenna - YouTube
Robi wrażenie prawda .... ?![]()