Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam

Attachments

• af11a7a63068c.jpg
    af11a7a63068c.jpg
    172 KB · Wyś: 29

Savron

Well-known member
Bez reklam
Moje płyty BD są w piwnicy, a dodatkowo w czarnym worku na śmieci. Bodajże w dwóch. Spakowałem wszystkie i zaniosłem. Autentyczna historia.
Czasami, jak sobie przypomnę przed snem, co im zrobiłem, to nie mogę zasnąć.
Na bank będę się smażył w piekle ; )
Powiedz że to żart.
Nie, nie będziesz smażyć się w piekle. Co nie, to nie.
Ja po znajomości załatwię Ci osobny kocioł. A szprzątać i podkładać pod kocioł węgiel do końca wszechświata, będzie Johansson. :D
I tak kończy się ta smutna historia.
W worku. Filmy. Na blu-ray. !!!!
Ostatni, od którego ja oczekiwałem takiego niewybaczalnego barbarzyństwa.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
:grin:
To prawda, ale zamawiam do tego kociołka Albusie ; )
Jak wygram w totka, to obiecuje osobną salkę kinową i wszystko wróci na swoje miejsce. Twoje super prezenty są w salonie i choćby trzeba było uciekać z tego kraju, to pierwsze biorę pod pachę. Nie jestem aż takim barbarzyńcą ; )

Savron

Well-known member
Bez reklam
:grin:
To prawda, ale zamawiam do tego kociołka Albusie ; )
Jak wygram w totka, to obiecuje osobną salkę kinową i wszystko wróci na swoje miejsce. Twoje super prezenty są w salonie i choćby trzeba było uciekać z tego kraju, to pierwsze biorę pod pachę. Nie jestem aż takim barbarzyńcą ; )
Figurki też w worku wylądowałi awaryjnie?!
W to ja nie uwierzę za wszelką cenę.
A pro-po. Nasz ukochany Aliensgroup padł. Niestety.
Gdzie kupujesz teraz ? Bo reszta sklepów w Polsce to sprzedaje badziewie bez wyboru.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Figurki w domu, rosną na cenie.
Niektóre jak patrzę, to już nie do dostania i to nigdzie, nawet w USA.
Jak brałem, to eBay w UK, świetne oferty można trafić od pasjonatów, bo w sklepach to już nic nie ma ze starych wydań.
Do kompletu brakuje mi jeszcze Terminatrixa 1:1 Sideshow, ale u używce w dobrym stanie trzeba dać już 5k...

Savron

Well-known member
Bez reklam
Figurki w domu, rosną na cenie.
Niektóre jak patrzę, to już nie do dostania i to nigdzie, nawet w USA.
Jak brałem, to eBay w UK, świetne oferty można trafić od pasjonatów, bo w sklepach to już nic nie ma ze starych wydań.
Do kompletu brakuje mi jeszcze Terminatrixa 1:1 Sideshow, ale u używce w dobrym stanie trzeba dać już 5k...
Taa. 5k czego? Złotych?
Ja tego w swoim czasie nie kupiłem za 1500zt . Teraz trzeba za niego oddać .....:D

Savron

Well-known member
Bez reklam
Mówią,że wyjechała na wczasy,ale mają Albę Baptista ;)

Savronik,a nie chcesz takiej zabawki ? :grin:
Nie moi klimaty.
A pro-po. Rób co chcesz, podłączając swoich kumpli z Wiejskie, albo chłopaków z miasta, albo żuli z pod mostu Poniatowskiego, ale musisz mi pomóc.
Ja to muszę mieć w dużej rozdzielczości i minimum 200 dpi aby można było wydrukować obraz na płótnie minimum 1x2 metry. Help!!
Ja muszę mieć tą suqe na obrazie.
I bez tego google, bo to ja i sam mogę znaleźć, ale to co proponuje google na wielkoformatowe druk nie nadaje się.

Attachments

• 1671692149_kalix-club-p-maleniya-art-oboi-14.jpg
    1671692149_kalix-club-p-maleniya-art-oboi-14.jpg
    237,7 KB · Wyś: 42

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Są poważniejsze dylematy, Oppenheimer w kinie, czy w domowym zaciszu, a premiera już za dwa dni.

Mam nadzieję, że po seansie też wstanę i będę klaskał z wrażenia, jak to ponoć miało miejsce na przedpremierowym pokazie ; )

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak, bo nie trawie żrących i chrupiących wiecznie nie najedzonych świń, która nie idzie na film, a do kina, ale dawno nie byłem, a jest w końcu na co.
Zobaczymy, chociaż też myślę, że jednak w domu będzie lepiej ; )

Do góry