Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wybitnie, jak zawsze, Leoś zawsze oddaje serce na ekranie, aczkolwiek to Netflix i nie spodziewałbym się dużo po fabule, zobaczymy. Druga sprawa, Leoś powinien grać... Leosia, bez jakiś zbędnych charakteryzacji i zmian, tak jak Deniro w Gorączce, Kasynie, czy Chłopakach z Ferajny.
Jestem zdania, że dla niektórych osobowości role powinny być pod aktora i jego naturalną osobowośc, a nie aktor pod rolę. Są oczywiście genialne wyjątki, ale mimo wszystko.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jestem zdania, że dla niektórych osobowości role powinny być pod aktora i jego naturalną osobowośc
:D
oVpk9kpTURBXy83MjI2MWM1YWZhY2FmN2QwYjdlYjA5ZWMxZmU0NmNjYS5qcGeSlQMAJM0G9c0D6pMFzQNIzQH6gqEwAaExAQ

Już za miesiąc premiera (również na HBO MAX) :
r9qjvcl0l6081.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pitbull zaliczony
Powiem Wam tak jak pierwsza połowa filmu średnio mi podeszła tak dalej było tylko lepiej i film trzymał poziom aż do końca. Gra Andrzeja Grabowskiego dla mnie mistrzostwo, podnosi jakość filmu bez dwóch zdań.
Natomiast totalnie mi nie leżał gość od bomb i jego kobieta. Tutaj Vega zrobił chyba parodie gangu pruszkowskiego. Cały film oceniam na dobry i warto moim zdaniem go zobaczyć.
Ps. Nawet efekty wybuchów nie były złe, minimalnie można się dopatrzeć kompa ale szacun coraz lepiej im to wychodzi jak na nasze realia...:)

Stelvio dlatego u mnie Bond nr1 z filmów ostatnich miesięcy...:)

Bond jest the best:bober:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Serial Mroczne pożądanie niezłe zwroty akcji, pomimo, że pierwsze 2 odc nie rokują dobrego serialu. I ważne odc. mają po 30 min. ;-)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Pitbull zaliczony
Powiem Wam tak jak pierwsza połowa filmu średnio mi podeszła tak dalej było tylko lepiej i film trzymał poziom aż do końca. Gra Andrzeja Grabowskiego dla mnie mistrzostwo, podnosi jakość filmu bez dwóch zdań.
Natomiast totalnie mi nie leżał gość od bomb i jego kobieta. Tutaj Vega zrobił chyba parodie gangu pruszkowskiego. Cały film oceniam na dobry i warto moim zdaniem go zobaczyć.
Ps. Nawet efekty wybuchów nie były złe, minimalnie można się dopatrzeć kompa ale szacun coraz lepiej im to wychodzi jak na nasze realia...:)

Ten filmo to strata czasu, jak kazdy film P.V. i nie boje sie tego powiedziec, mimo iz nie ogladalem jego 2 ostatnich "dziel"
Technicznie moze jest lepiej niz dotychczas, ale to ciagle ta sama pulpa.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dobrze, że i technicznie jest lepiej, zawsze to jakiś krok do przodu:) aczolwiek do kina na pewno nie pójdę na ten film.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Chyba jako tu ostatni,obejrzałem w końcu Shang-Chi ;)
Jak dla mnie,nawet fajny (miałem kiedyś podobny sen :grin:).
Prosta historyjka,ale świetna choreografia walk i wręcz epickość niektórych scen.
Z pewnością jeszcze do niego wrócę.
SPOILER.
No może średnio wyglądały momenty latajacych na smokach ludzi (same zwierzątka fajnie się prezentowały).

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
"Stillwater" bez szaleństw, bez wodotrysków. Taki obyczajowy bardziej. Ale obejrzeć można.
"Cry Macho" No takiej nudy dawno nie przeżyłem. Sztuczny film. Nie polecam.

Do góry