Jestem zdania, że dla niektórych osobowości role powinny być pod aktora i jego naturalną osobowośc
Pitbull zaliczony
Powiem Wam tak jak pierwsza połowa filmu średnio mi podeszła tak dalej było tylko lepiej i film trzymał poziom aż do końca. Gra Andrzeja Grabowskiego dla mnie mistrzostwo, podnosi jakość filmu bez dwóch zdań.
Natomiast totalnie mi nie leżał gość od bomb i jego kobieta. Tutaj Vega zrobił chyba parodie gangu pruszkowskiego. Cały film oceniam na dobry i warto moim zdaniem go zobaczyć.
Ps. Nawet efekty wybuchów nie były złe, minimalnie można się dopatrzeć kompa ale szacun coraz lepiej im to wychodzi jak na nasze realia...
Stelvio dlatego u mnie Bond nr1 z filmów ostatnich miesięcy...![]()
Pewnie, że pamięta. Uwielbiałem gościa. Oglądałem wszystko jak leci z nim.
Pitbull zaliczony
Powiem Wam tak jak pierwsza połowa filmu średnio mi podeszła tak dalej było tylko lepiej i film trzymał poziom aż do końca. Gra Andrzeja Grabowskiego dla mnie mistrzostwo, podnosi jakość filmu bez dwóch zdań.
Natomiast totalnie mi nie leżał gość od bomb i jego kobieta. Tutaj Vega zrobił chyba parodie gangu pruszkowskiego. Cały film oceniam na dobry i warto moim zdaniem go zobaczyć.
Ps. Nawet efekty wybuchów nie były złe, minimalnie można się dopatrzeć kompa ale szacun coraz lepiej im to wychodzi jak na nasze realia...![]()