Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie osobiście to nie rozumiem tego podniecania się jakie tutaj było odnośnie netflixa jakie to cudo, obejrzeliśmy już kilkanaście filmów i jeden serial i dup.. nie urywa, a pewnie na wiosnę i lato wywalę, bo lepsze mam rzeczy do robienia niż oglądanie filmów przy 30 stopniach na dworze, nie licząc tego, że tam naprawdę szału nie ma, jeśli chodzi o jakość tych filmów. Dobrze, że w grudniu 2 sezon Wiedźmina, bo troszkę mnie wciągnął, aczkolwiek tez myślałem, że będzie lepiej. Ale to podobnie jak na Player tam tez lipa, nie licząc kilku fajnych seriali.. teraz pajęczynę oglądam , podoba mi się..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Netflix ma sporo dobrych seriali i dokumentów.
Nowe filmy,zazwyczaj są tam "średnie",a np. klasyki,puszczają w jakości pozostawiającej wiele do życzenia...
Ale widzę,że jakoś sobie radzisz ;)
20211111-172859578-i-OS.jpg

[youtube]jiO4RB2K3IY[/youtube]

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie osobiście to nie rozumiem tego podniecania się jakie tutaj było odnośnie netflixa jakie to cudo, obejrzeliśmy już kilkanaście filmów i jeden serial i dup.. nie urywa, a pewnie na wiosnę i lato wywalę, bo lepsze mam rzeczy do robienia niż oglądanie filmów przy 30 stopniach na dworze, nie licząc tego, że tam naprawdę szału nie ma, jeśli chodzi o jakość tych filmów. Dobrze, że w grudniu 2 sezon Wiedźmina, bo troszkę mnie wciągnął, aczkolwiek tez myślałem, że będzie lepiej. Ale to podobnie jak na Player tam tez lipa, nie licząc kilku fajnych seriali.. teraz pajęczynę oglądam , podoba mi się..

Lolek, a ogladasz to co trzeba?
Ogladales Breaking Bad / zadzwon do saula?
Ogladales Narcos, el chapo i inne z gatunku?
Ogladales Stranger Things?
Ogladales Cobra Kai?
Ogladales Snowpeacer?
Ogladales Gambit Krolowej - - - mega perelka.
Z anime to Castlevania
Cos glupiego - polskiego jak Sexify lub podobne Sex Education.
Albo petarda ostatnicb dni Squid Game.

Sorki lolek ale nie zgodze sie z toba. Faktem jest ze netflix wypuszcza setki Gniotow. Ale wypuszcza tez w roku kilka perelek gdzie cale Hollywood moze ssac :)

Po prostu ogladasz to czego nie masz.

Zalacz Gambit Krolowej i ciesz sie mega swietnym seansem. Tego nie da sie nie lubiec.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Oczywiście, że wszystkiego nie oglądałem, ale dzisiaj, lub jutro tego Gambita :) obejrzę i dam znać. Mi najlepiej by pasowały filmy, na eriale nie mam zbytnio czasu i chyba chęci, ale BB muszę obejrzeć, bo chwalicie i to wiele osób. Ale gro Lolo filmów to gnioty, po 20 min się kończy oglądanie. Ale Irlandczyk podobał mi się, choć na dwa razy brałem, bo długi ...:)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Arcane 4 i 5 odcinek...

No naprawde zaczynam zmieniac zdanie. Chyba rosnie TOP 5 netflixa.

Coraz bardziej mi sie podoba.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolo Gambit fajny... :) i nie ma 5ciu sezonów po 8 odc. ;-) Ale faktycznie fajnie się oglądało. I nadza gwiazda się załapała na rolę...

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Lolo Gambit fajny... :) i nie ma 5ciu sezonów po 8 odc. ;-) Ale faktycznie fajnie się oglądało. I nadza gwiazda się załapała na rolę...

To w 2 dni lyknales caly serial? :)

Nie wiem jakie tam klimaty preferujesz.

Ale na spokojnie zobacz sobie Squid game - tez jeden sezon. Zupelnie inne kino - Koreanczycy tez cos potrafia.

Albo Narcos - na faktach kazdy sezon to praktycznie inny Boss wiec jakby inny film. Warto zobaczyc jaki potezny byl Pablo Escobar...

Jak lubisz Akcje SciFi to Snowpiercer tez ciekawy.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
No kurcze nie spodziewałem się, że ponad 2,5 godz tak szybko mi minął. Nic nie przeciągnięte jak to ostatnio bywa. Dla mnie najnowszy Bond to zaje.. ta część. Polecam. Nie wiem czy na razie nie najlepszy film który ostatnio oglądałem. Jeszcze muszę zobaczyć Ostatni Pojedynek.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To w 2 dni lyknales caly serial? :)

Nie wiem jakie tam klimaty preferujesz.

Ale na spokojnie zobacz sobie Squid game - tez jeden sezon. Zupelnie inne kino - Koreanczycy tez cos potrafia.

Albo Narcos - na faktach kazdy sezon to praktycznie inny Boss wiec jakby inny film. Warto zobaczyc jaki potezny byl Pablo Escobar...

Jak lubisz Akcje SciFi to Snowpiercer tez ciekawy.

U mnie to rzadkość, aby 8 odc obejrzał w dwa dni.. :) a kilka sezonów po kilka odc to ja taki serial będzie ze dwa miechy oglądał :)

Bipo

Active member
Bez reklam
Pitbull zaliczony
Powiem Wam tak jak pierwsza połowa filmu średnio mi podeszła tak dalej było tylko lepiej i film trzymał poziom aż do końca. Gra Andrzeja Grabowskiego dla mnie mistrzostwo, podnosi jakość filmu bez dwóch zdań.
Natomiast totalnie mi nie leżał gość od bomb i jego kobieta. Tutaj Vega zrobił chyba parodie gangu pruszkowskiego. Cały film oceniam na dobry i warto moim zdaniem go zobaczyć.
Ps. Nawet efekty wybuchów nie były złe, minimalnie można się dopatrzeć kompa ale szacun coraz lepiej im to wychodzi jak na nasze realia...:)

Stelvio dlatego u mnie Bond nr1 z filmów ostatnich miesięcy...:)

Ostatnia edycja:
Do góry