Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Fajnie to wygląda :
[youtube]bw18JwCPqCs[/youtube]

Muszę w końcu przejść się do tego Heliosa i zobaczyć co oni tam mają za sprzęcior,bo u mnie w kinie jakaś padaka.
[youtube]6GFRRF1tC-8[/youtube]

SNiP3R

Member
Tak.

Trzeba mieć konto na oxycloud.com.

Jednak nie wychodzi to jakoś bardzo drogo, a do tego ściągasz z pełną prędkością łącza. Jak ja mam 1gb światłowód, to ściągam z prędkością ok. 100 mb/s :).

Jeśli chodzi o wersję 4K, to z tego co wiem ma być dzień przed lub w dniu premiery, czyli 22.10.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
A jak wygladaja filmy 4k z HBOMax?
Pytam, bo HBO dotychczas byl najbardziej rozczarowujacym serwisem stremingowym, jesli chodzi o oferowana jakosc.
Zreszta jaka jakosc, w stosunku do IMAX czy Dolby Vision Cinema.
Nie zobaczyc takiego folmu w kinie, to grzech smiertelny.

Tymczasem dla kina domowego wchodzi wlasnie
[youtube]aRejWo0j7Bs[/youtube]

Ostatnia edycja:

SNiP3R

Member
Nie wiem szczerze, bo HBOMax nie ma oficjalnie w Polsce.

Niby niektórzy kombinują coś z VPNami, ale po co jak niemal wszystko można zassać z sieci.

Tych co mają I oglądają, trza by było spytać, jaki bitrate leci przy sygnale 4k/HDR.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak.
Trzeba mieć konto na oxycloud.com.
Jednak nie wychodzi to jakoś bardzo drogo, a do tego ściągasz z pełną prędkością łącza. Jak ja mam 1gb światłowód, to ściągam z prędkością ok. 100 mb/s :).
Jeśli chodzi o wersję 4K, to z tego co wiem ma być dzień przed lub w dniu premiery, czyli 22.10.

Ok, ale rozumiem, że wówczas korzystasz tylko z wrzut z exsite.
Czyli niejako się ograniczasz do jednego serwisu, a nie widziałem tego hostingu na innych stronach.
To nie lepiej już z rarbg? Ja jeszcze mam dodatkowo abo w XT7 z limitem dziennym 60GB, ale tam akurat nie ma oxy. Przy XT7 można korzystać z filmyhd, darkw itp. Mają tych hostingów trochę w jednym serwisie.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ale o co chodzi :D

giphy.webp

Do góry