Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
A tutaj behind the scenes z Walking Dead 11 : ]

No w chinskich metropoliach nie zobaczysz takich obrazkow
Ponadto, tam spoleczenstwa sie bogaci. Załosne jest to, że w percepcji Polaków Chiny go kraj malych raczek, harujacych za miske ryzu, a amryka to bogaty kraj, o wysokich standardach.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No w chinskich metropoliach nie zobaczysz takich obrazkow
Ponadto, tam spoleczenstwa sie bogaci. Załosne jest to, że w percepcji Polaków Chiny go kraj malych raczek, harujacych za miske ryzu, a amryka to bogaty kraj, o wysokich standardach.

To fakt, wielu tak mysli.

Ja tam chinczykow lubie... Aczkolwiek wiem ze za niedlugie czasy beda panami swiata i to gorszymi nie UeSeJ.
Mam kilka maszyn od nich w pracy, do japonskoch czy koreanski jeszcze im brakuje ale podstawy juz uganeli.
Tokarka toczy a frezarka frezuje... Brakuje jeszcze troche jakosci i dizajnu aby wpadalo w oko. I bedzie git.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Pirus jak tam nowy wiedzmak?

Lyknalem go szybko. Ogolnie uwielbiam anime wiec te klimaty sa dla mnie na tak. Jakbym mial porownac to strasznie podobne bylo to do Castlevani.
Fajnie sie ogladalo

Myslalem predzej ze to bedzie jakis serial a tu godzinka i po wszystkim xd

Tylko z audio sie nie popisali. Stereo? Zarty.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Na pocieszenie wysłałem Ci Diunę (powinna dojść na dniach) :D

Widzę,że już otworzyłeś ;)
N40eHDA.jpg

omBxEk3.jpg

Bipo

Active member
Bez reklam
Multikino i dwa filmy zaliczone:
Czarna Wdowa- mi się podoba, na początku historia później rozpierducha, ja bym rozciągnął jej historii jeszcze bardziej i dokładniej, kilka jej zadań u ruskich aż do wstąpienia do Avengers. Ta pozycja trafi do kolekcji.
Free gay- strasznie mnie zmęczył ten film, jak dla mnie totalnie nie mój klimat, po 40min myślałem że nie dam rady i wyjdę...nie polecam.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
Suchary jadasz na deser? ;)

"Za modu" lubiem ten film.

Tymczasem w kinie bieda.
Same miernoty.
Wczoraj poszedlem Candymana, przedwczoraj nie bylo mozliwosci zabookowania dobrej sali.
No ci co? Niby ladnie zrealizowany (napisany i wyprodukowane przez J.Peele), ale straszny wcale. Glupi, drugoligowy Don't Breathe 2 zdeklasowal go w kwestii napiecia i horroru.
W telewizorni podobnie. Zafiksowaem na 9 Perfect Strangers, wciagnaem 3 pierwsze odcinki nosem na jedno posiedzenie, niecierpliwie czekajác na kolejne, ale 4 epizod przyniosl rozczarowanie. Niby fajna, historia, dobrze napisane postacie i dialogii, fantastyczna obsada ale brakuje mu suspensu i twistów.
Dzien zwatpienia. Jakbym gral w This Ain't Victoria Secret Fashion Show i potrzebowa flufferki.

Kurna, dzie ta diuna?!

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja ogladam ostatnio the Good Doctor. Taki fajny, prosty, wciagajacy. Jak ktos lubi "dr hausy" czy "szpital new amsterdam" i inne lekarskie to mu sie spodoba.

W 3 dni lyknalem jeden sezon :)

A dzisiaj mistrzostwa europy w LoLa o 17:00 xD

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Mecz powiadasz, ja zaraz idę na prawdziwy mecz, Legia z Wisłą gra, może Piramidę spotkam : )

Co w tym prawdziwego.... Banda patalachow, ktora moze wygrac tylko wtedy gdy 99% graczy zimportujesz z zagranicy. Ale wszyscy dumnie spiewaja Polska, polska, polska.
Raz bylem w GDN na meczu Polska - Meksyk bodajze. Idz pan w ciul, nigdy wiecej.

Esport jest o wiele lepszy. Kazdy moze grac, bez uprzedzen, bez korupcji i bez znajomosci.... Nie rzadzi nim tylko kasa jak pilka nozna... Dasz 6 baniek rocznie i bedziesz mial pierwszo ligowa druzyne pilkarska w Polsce. Bo tyle oni na dzien dzisiejsi sa warci.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Esport jest o wiele lepszy. Kazdy moze grac, bez uprzedzen, bez korupcji i bez znajomosci.... Nie rzadzi nim tylko kasa jak pilka nozna... Dasz 6 baniek rocznie i bedziesz mial pierwszo ligowa druzyne pilkarska w Polsce. Bo tyle oni na dzien dzisiejsi sa warci.

Niedlugo nie trzeba bedzie sponsorowac, bo zarabianie kasy wchodzi do gier na powaznie, nawet tych najbardziej banalnych.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Niedlugo nie trzeba bedzie sponsorowac, bo zarabianie kasy wchodzi do gier na powaznie, nawet tych najbardziej banalnych.

Kasa jest juz w grach. I to nie mala. Mniej wiecej znam jakie wyplaty ludziska maja za granie :) Wystarczy byc dobrym.

Co najwazniejsze na grach o stukroc latwiej sie wybic, pokazac etc. Nie ma obowiazku bycia poslusznym pieskiem, nie trzeba miec wojka trenera.
W Esporcie liczy sie tylko iwylacznje swoj wlasny talent. Umiesz grac? Graj. Tabela czy liga graczy jest darmowa, jestes na szczycie sami do ciebie przyjda z propozycja.

A pilka nozna?
Kiedys mowiono ze pilka nozna to wolny sport, kazdy moze w to grac, wystarczy nadmuchac balon i nawet dzieci w afryce w to graja... Zreszta co tu duzo mowic... Wystarczy spojzec na miny przegranych graczy, skoczkow siatkarzy czy lekkoatletow a dla porownania zobaczyc miny Polskiej reprezentacji pilki noznej :)

Twoja druzyna gra swietnie? Co z tego, nie masz sponsorow, nie przedstawisz gwarancji finansowych w PZPN-ie to cie wyrzuca do 4 ligii... I tyle w tym sportu - tylko kasa, kasa i kasa.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolo,ktoś się do Ciebie dobija przez ekran do proja ;)
[youtube]YcdLL_hiuLc[/youtube]

U Bubcia to już w ogóle grubo :D
[youtube]b1AXf3IlQMA[/youtube]

Ostatnia edycja:
Do góry