Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Słyszeliście coś o tym?
00bb25b2841bca404d85308f2dd31d8a.jpg

donsalieri

Active member
Bez reklam
Słabe toto niestety, Mel się stacza równią pochyłą,
nie polecam bo zmarnujesz półtorej godziny. Ja dałem radę przyspieszając akcję :))
Za to polecam Invisible man, dzwięk atmos bardzo dobry i Podręczna fajnie zagrała

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jedynka była dobra. Czarny humor, dobra obsada i generalnie coś innego.
Taka konwencja, kicz, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Typowa odskocznia na sobotni wieczór.
Na pewno nie jest to film, dla fanów Sandlerowskich gniotów i generalnie "poukładanych" filmów dla mas ; )

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jedynka była dobra. Czarny humor, dobra obsada i generalnie coś innego.
Taka konwencja, kicz, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Typowa odskocznia na sobotni wieczór.
Na pewno nie jest to film, dla fanów Sandlerowskich gniotów i generalnie "poukładanych" filmów dla mas ; )

Zgadzam się , jedynka była do obejrzenia..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mówisz? No to trzeba będzie obejrzeć ; )

Przy okazji, wyciekł film Piramidy jak był na prezentacji Gwiezdnych Wojen :D

Generalnie jestem w szoku, ja rozumiem cieszyć się, ale to już gruuuba przesada ; )
Podejrzewam, że u mnie jak by wylądował prom kosmiczny na podwórku, to nie byłoby takiej reakcji.

[youtube]Efo26lgbeFA[/youtube]

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mówisz? No to trzeba będzie obejrzeć ; )

Przy okazji, wyciekł film Piramidy jak był na prezentacji Gwiezdnych Wojen :D

Generalnie jestem w szoku, ja rozumiem cieszyć się, ale to już gruuuba przesada ; )
Podejrzewam, że u mnie jak by wylądował prom kosmiczny na podwórku, to nie byłoby takiej reakcji.

Podejrzewam, że ci wszyscy ludzie zupełnie inaczej podchodzą do SW niż choćby ja, który lubi całą sagę, ale w zyciu bym tak nie reagował na ten jak i na żaden inny film. Ale z drugiej strony szanuje ludzi, którzy mają swoje hobby, nawet jeśli podchodzą do niego bardzo , bardzo emocjonalnie, tak jak w tym przypadku.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Również szanuje pasjonatów, bo sam mam tych pasji od groma, ale bez przesady. Gość widzi napisy i już się telepie. To już nie jest radość, a spazmy z euforią i ja osobiście nie chciałbym widzieć tego człowieka w furii. Przerażają mnie takie osobowości, może to jakiś syndrom "Piotrusia Pana", tudzież inna nie znana mi przypadłość ; )

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Również szanuje pasjonatów, bo sam mam tych pasji od groma, ale bez przesady. Gość widzi napisy i już się telepie. To już nie jest radość, a spazmy z euforią i ja osobiście nie chciałbym widzieć tego człowieka w furii. Przerażają mnie takie osobowości, może to jakiś syndrom "Piotrusia Pana", tudzież inna nie znana mi przypadłość ; )

Nie mow ze nie sikales w ten sposob gdy wychodzil NFS Underground 2.
Albo po obejzeniu ktoregos z trailerow Call of Duty z eminemem.

Ja tam czasem jestem emocjonalny az nadto, dlatego nie moge ani grac ani ogladac horrorow. :)

Do góry