Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

DrWredman

Active member
Widziałem, podobało Ci się? ; )
Włączyłem z ciekawości, w zasadzie leciało w tle, bo już zdaje się w pierwszym odcinku wymiękłem.
Na kilometr czuć typową budżetówkę netflixową, cytuje z pamięci:

Mamy problem,

- "jest tu jakiś pilot?"
oczywiście, że jest ; )

Chwilę póżniej/wcześniej - "jest tu jakiś lekarz?"
oczywiście, że jest

I tak chyba kilka razy, a przypomnę, że w samolocie zaledwie garstka pasażerów.
W zasadzie sami fachowcy w samolocie ; )

Brak tam rozmachu i powagi, gdyby tam jeszcze wpakowali kilkudziesięciu statystów do samolotu, to mielibyśmy przynajmniej jakieś poczucie, że mamy styczność z czymś grubszym, a prawdopodobieństwo, że na pokładzie znajdzie się jakiś fachowiec też większe, a tak? Komedia ; )

No, ale końcówka fakt - "Oo patrz S..." i wszystko jasne z czym my tu mamy do czynienia, ale dobrze, że nie Karolak ;)

Oczywiste jest, że nie jest to serial na wielkie woow, ale jkoś mnie wciągnął, a że odcinki krótkie to zaliczony w dwa wieczory. ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zobaczymy co tam u Harley ;)
ca49c0ee4ae315c350c5eb6b491582b5.gif

venomas200

New member
Bez reklam
Na noże Knives Out obejrzany, naprawdę świetny film, lubię takie intrygi fajnie wyszło, ale z tej historii można by jeszcze więcej zawiłości wycisnąć mam wrażenie.
Ale ocena mocna 8.

Co do Saula i dwóch ostatnich odcinków, to mam wrażenie z z Saulem im dalej w las tym lepiej, a to się rzadko zdarza.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mówcie co chcecie dla mnie Tomuś jest "thebeściak".. ja mam do niego duży szacunek.. :bober:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem czemu, ale kiedy piszesz bracia, to mi sie kojarzy z Wachowski brothers.

BTW. Informant [2019] zjadliwy? Pytam, bo juz znudzilo mi sie odswierzanie staroci.

bokciu

Banned
Połączenie The Sims i Czarnego lustra w wersji komediowej. Chwilami jednak mocno refleksyjny, mający sporo odniesień do rzeczywistości oraz tego jak zgubna może być technologia przyszłości, odbierająca nam swobodę i wolność. Odcinki krótkie, więc szybko się ogląda -polecam
https://www.imdb.com/title/tt7826376/

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Motyw przewodni dobry, trzeba obejrzeć.
Swoją drogą, przydałaby się kontynuacja Czarnego Lustra.
Brutalna rzeczywistość i powiew przyszłości który już puka do naszych drzwi.
Chociażby odcinek z systemem ocen, a to już mamy w Chinach.
Generalnie Orwell, chore czasy.

BTW. Informant [2019] zjadliwy? Pytam, bo juz znudzilo mi sie odswierzanie staroci.

"The Informer" aka "3 Sekundy" rozumiem?
Mam, czeka na swoją kolej.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem czy 3 sekundy ale polskie akcenty w NY są.
Obejrzałem wczoraj. W sumie bez nudy ale polecać nie ma czego.
P.S. No i Anna w błąd wygląda nie jak latina ale polska dziewczyna. Mimo iż gra Amerykanke. ;)

Ostatnia edycja:
Do góry