Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam

Moze byc.
Zgrabnie zrobione*. W kinie jest napiecie, na telefonie raczej go nie uswiadczysz.
Pare jump scare-ow i drzacy bas Imaxa. Nie ma szalu ale nie ma nudy.

p.s.
Mysle ze aktorka odgrywajaca glowna role, ma fatastyczne predyspozycje, zeby grac role oblakanych kobiet.

* - mam na mysli nakrecone. Ewentualne skargi i zazalenia typu: fabula glupia, czy reakcje ludzi albo walki sztucznie wygladaja, prosze pisac na Berdyczow. Takie elementy trzeba po prostu przyjac (albo nie) jako czesc pakietu. Ja nie zwacam za bilety.

Ostatnia edycja:

wucash

Active member
Bez reklam
my tu gadu gadu a MGM własnie przesunęło premierę NO TIME TO DIE na listopad....
Bond złapał wirusa.... :cry:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj obejrzeliśmy Czarownicę 2 i tak jak po obejrzeniu w kinie, tak i teraz jak juz jestem po seansie w domu, uważam, że jak komuś pierwsza część podeszła to ta również będzie się podobała. Choć moje osobiste odczucie jest takie, że pierwsza część delikatnie bardziej mi się podobała.
Pod względem technicznym, obraz jest bardzo dobry, a pod względem dźwiękowym jest zadowalający, nie ma szału, ale i tragedii też nie ma pod tym względem. Generalnie film dla całej Rodziny, gorąco polecam.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Lolus
A taka Emilke widziales?

[youtube]19MRN3bCzI8[/youtube]

Fajny film. Polecam jesli ktos nie ogladal.
A nie tam jakies uje-muje dzikie weze dla 8-latkow.

[odnosze wrazenie, ze sie powtarzam]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie widziałem, nawet nie słyszałem o tym filmie :), ale trzeba obejrzeć, bo fajna Misia + Tomuś , może być fajnie..

Do góry