Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bokciu

Banned
Może i przydałby się remux DTS-HD czy Atmosem ale tu jest DD 5.1 640 kb/s, więc może źle nie będzie. Zresztą przetestuję. Tak czy siak to bardziej thriller, dramat więc nie liczę na efekty dźwiękowe.

Zgadza się, efektów dźwiękowych w tym filmie jak na lekarstwo, więc nie skupiałbym się na poszukiwaniu kopii pod tym kątem. Natomiast ja bym bardziej podciągną to pod akcję, dramat.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W ciemno, kolego tak jak psiałem wiele razy nie ma filmu, który bym więcej razy oglądał niż I cz :) nawet hobbity się chowają :) dla mnie TG to klasyka coś o czym marzyłem jak byłem dzieciakiem i pomimo ,że marzenie się nie spełniło to sentyment pozostał... wszystko bym oddał co mam, aby móc tak śmigać po niebie.. bo pewnych rzeczy za kasę się nie kupi.. oby tylko nie siep.. bo nawet Tomkowi nie wybaczę tego ... :)

Ed Harris gra - świetnie !!!! W twierdzy zajefajnie... zagrał..

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolek,kupiłbyś sobie taką kurtkę ;)

WFfNanJ.jpg

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Może w tym czasie,lepiej obejrzeć coś starszego ? :wink:

Zdecydowanie.
Np to

06a4f116c9bda1f067a7beb4d045632d_XL.jpg

Wprawdzie nowe wydanie nie przynosi szalu w kwesti poprawy A/V, ani suspensu, ale nalezy odswiezyc chocby dla muzyki. Moj private top 20 score, ostatnio zreszta znaczaco naduzywany wraz z tematem z innego Sci-fi, na ktoreego wydanie czekam, czyli.... a moze ktos zgadnie i wygra bilet w jedna strone, w bardzo cieple miejsce. :)

Wcześniej byłem na Fuerteventura , a teraz Teneryfa... Myślę, że będę tak zadowolony jak i poprzednim razem.. :)

Lolek to zdecydowanie lepszy wobor niz FV, duzo opcji dla duzych i malych dzieci.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek,kupiłbyś sobie taką kurtkę ;)

Fajna :) kiedyś za młodego tego typu kurtki masa kasy, dzisiaj też nie są tanie, ale inaczej sie zarabia i polski producent też robi kurtki typu Top Gun i całkiem fajnie to wygląda i cena bardziej przyziemna. Choć ta z filmu i tak jest najfajniejsza.. Podobną kiedyś widziałem w necie.

Bubufat tak właśnie mówią jak napisałeś, więc coś chyba w tym jest... ale wtedy też nie narzekaliśmy..

A dzisiaj jeszcze śmigamy przed wylotem na Króla lwa, później cosik napisze ... na razie wszyscy, albo inaczej większość są zachwyceni tą bajką.

Do góry