Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Uwierz mi, że nie. Ledwo zmęczyłem trzeci sezon. Tak to jest jak na fali popularności pierwszego(notabene dobrego) sezonu, robi się kolejne na siłę bez większego pomysłu.
Pierwszy sezon był dobry, drugi średni, trzeci póki co bardzo dobry. Jak to mawia lolej "kto co lubi" "każdemu pasuje co innego" :D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem życzenie śmierci tak szczerze film na raz, nic specjalnego, ale jedna "miśka" w nim całkiem fajniutka.. :)

venomas200

New member
Bez reklam
Sezon 3 ST zakończony.
Mega sezon naprawdę, zaryzykuję że na równi z 1
Fakt że nie ma tej otoczki tajemniczości co 1 , ale akcja jest cały czas

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem życzenie śmierci tak szczerze film na raz, nic specjalnego, ale jedna "miśka" w nim całkiem fajniutka.. :)
No fakt,niezła ;-)
tumblr_ou36iyDDw11wr25b8o4_250.gif

Lolek,jutro wyciągaja mnie na Spiderciecia :mrgreen:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
No fakt,niezła ;-)
tumblr_ou36iyDDw11wr25b8o4_250.gif

Lolek,jutro wyciągaja mnie na Spiderciecia :mrgreen:

To śmigaj, opinie już pierwsze są i nie są złe, aczkolwiek osobiscie najmniej lubię Spajderciaka z marvela, ale trzeba przyznać, ze pewny humor i generalnie pewna otoczka jest taka sama, albo bardzo porównywalna do wszystkich części, a w szczególności te ostatnie.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To jeszcze musicie poczekać.. bo fajnie ten film obejrzeć na maksymalnych parametrach :) W kinie było fajnie, a w 4k to na pewno będzie szał.. momentami ma się wrażenie jakby na żywo akcja się działa.. aczkolwiek nie każdemu ten film podejdzie.. efekty też jak dla mnie świetne..

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
Spiderman daleko od domu
Byłem w kinie, gdzie sala była wypełniona po brzegi. Nie wiem co jest w tym filmie, że tyle ludzi przyciąga ale na pewno to działa. ..:) Najlepsze w tym wszystkim jest to że na sali byli głównie dorośli i jakieś 30% dzieci..:)
Dla mnie dużo lepsza cześć niż poprzednia. Bawił mnie i rozsmieszal w tyłu momentach że przestałem liczyć.*** Wstawki humoru dla mnie pierwsza klasa. Co do efektów to tradycyjnie naszpikowany film od początku do końca . Będzie co testować bo scen jest cała masa... :)
Jak dla mnie film dla dużych i małych... :)
Wiem że są przeciwnicy tego typu filmów wiec im nie radzę oglądać reszcie gorąco polecam - będziecie się dobrze bawić...:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tak jak mówiłem na razie opinie są bardzo pozytywne, ale to i tak nie zmieni faktu, że część ludzi będzie się śmiała z chłopaka w rajtuzach.. :) Ale fakty potwierdzają ,że ludzie lubią Marvela czy się komuś to podoba czy nie, liczby mówią same za siebie.. Nikt tych ludzi na siłę nie wygania do kin.

Do góry