Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Czasem i te pierdoły trzeba obejrzeć jak już się kupiło, ale na poważnie muszę się zastanowić nad kupowaniem filmów na raz czy dwa razy, jeśli jest się o tym przekonanym już podczas kupna.

bramowicz1

Member
Bez reklam
Oglądał ktoś może Alitę w 3d ?

Ja zamierzam bo na:

https://realorfake3d.com/

jest info o 3D natywnym więc efekty powinny być.

Lekko zdziwiony jestem, że nie umieścili tam Kapitan Marvel bo oglądając odniosłem wrażenie, że tu również 3D jest natywne, doskonała głębia oraz sporo wychodzących elementów z ekranu.
A więc jeśli ktoś zamierza dopiero to obejrzeć to polecam bo sam film również dobrze się ogląda.

Bipo

Active member
Bez reklam
Czasem i te pierdoły trzeba obejrzeć jak już się kupiło, ale na poważnie muszę się zastanowić nad kupowaniem filmów na raz czy dwa razy, jeśli jest się o tym przekonanym już podczas kupna.

Ja już od pewnego czasu nie kupuje filmów na płycie których wcześniej nie oglądałem. Z uwagi właśnie na to, że większość filmów które obecnie powstają nie nadają się do ponownego oglądania.... :( Później takie badziwe nikt nie chce kupić i stoi na półce.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja mam lepiej , wszystkie filmy wkładam do regału, a część już wyjmuje z opakowań i do albumu bezpośrednio same płyty chowam.. Ale czuje, że coraz mniej będzie się kupowało filmów, bo na raz wydawać powiedzmy 80 zł to nie tędy droga... a coraz więcej tych filmów na raz...

bokciu

Banned
Z tego typu filmów, Alita miło mnie zaskoczyła, gdyż nie przepadam za takowymi produkcjami. Do tego bardzo dobry dźwięk, oczywiście w wersji bez dubbingu.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mnie też namawiają :wink:
alita-battle-angel-2019-2160p-uhd-bluray-x265-terminal-proof-5d.jpg

bramowicz1

Member
Bez reklam
Obraz przedni:

https://a.radikal***/a16/1907/16/ae46848a109f.png

https://d.radikal***/d05/1907/5b/7d96531c0f8d.png

https://c.radikal***/c34/1907/3f/dfc663767304.png

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Mnie też namawiają :wink:
]

Lepiej powiedz, jakie filmy trzeba obejzec, ktore wyszly w tym roku, szczegolnie akcyjniaki. Ty obeznany to szybko i sprawnie pojdzie.

Bo tak na serio to w tym roku, chyba zadnego Filma w salce nie obajzalem. Caly czas tylko Netflix.

Trzeba odpalic NAS, wlaczyc tryb turbo = 500 kilobajtow na sekunde i jazda caly miesiac xD

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lepiej powiedz, jakie filmy trzeba obejzec, ktore wyszly w tym roku, szczegolnie akcyjniaki. Ty obeznany to szybko i sprawnie pojdzie.

Bo tak na serio to w tym roku, chyba zadnego Filma w salce nie obajzalem. Caly czas tylko Netflix.

Trzeba odpalic NAS, wlaczyc tryb turbo = 500 kilobajtow na sekunde i jazda caly miesiac xD

Lolo, a może jakiś urlopik, trzeba korzystać z lata, bo to jeszcze miesiąc i po słońcu :) kilobajty nie uciekną :)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Lolo, a może jakiś urlopik, trzeba korzystać z lata, bo to jeszcze miesiąc i po słońcu :) kilobajty nie uciekną :)

Mialem okienko 2 tygodnie - moglem wziasc urlop ale ceny wycieczek 2 razy wieksze niz rok wczesniej i zrezygnowalem. Szkoda kasy mi bylo.

A teraz juz chyba za pozno. Teraz mam zlot rodziny, przyszly tydzien kilkudniowa robota w niemczech, potem zniwa sie zaczna i juz calkowicie czasu nie bede mial. Wiec Najblizszy miesiac mam juz z glowy.... Dupowate te zycie, wkolko trzeba zapieprzac. :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mialem okienko 2 tygodnie - moglem wziasc urlop ale ceny wycieczek 2 razy wieksze niz rok wczesniej i zrezygnowalem. Szkoda kasy mi bylo.

A teraz juz chyba za pozno. Teraz mam zlot rodziny, przyszly tydzien kilkudniowa robota w niemczech, potem zniwa sie zaczna i juz calkowicie czasu nie bede mial. Wiec Najblizszy miesiac mam juz z glowy.... Dupowate te zycie, wkolko trzeba zapieprzac. :)

Kolego zrób tak jak ja dogaduj się ze swoim przełożonym jak takiego masz :) i kupuj wycieczki styczeń na maksa luty... i mówię Ci naprawdę ceny są lepsze i na full wypasie.. Oczywiście to nie jest mega tanio, ale na 100% taniej niż teraz.. Bo w chwili obecnej to jak coś komuś zostanie to jest okazją , a tak na dobre miejsca nie ma szans.. ja już za kilka dni wylatuje i w końcu się odpocznie się w innych klimatach..

Niestety prosto nie jest tak jak napisałeś, ale ja to zawsze wychodzę z tego założenia, że życie jest jedno i jeśli teraz nie będę jeździł to za 10 -15 lat może już mi zdrowie nie pozwolić na to aby wyjeżdżać, więc trzeba korzystać, bo nigdy człowiek nie wie co będzie za te kilka, kilkanaście lat..
Wydaje mi się, że wcześniej człowiek musi sobie planować pewne rzeczy i wtedy jest prościej, bo wiesz ile masz kasy na pewne rzeczy i jakie masz wydatki na najbliższe kilka lat. Oczywiście wyskakują pewne rzeczy rodzinne, zdrowotne i tak jak mi, że trzeba przełożyć pewne zakupy , jeśli chodzi o audio o dobry rok, ale to i tak człowiek wie na czym stoi, jeśli tego typu rzeczy się planuje. Naprawdę polecam, bo to się sprawdza i ja nie jestem jedynym, który tak robi.. :) Życzę jak najmniej problemów.. :) trzeba zawsze wierzyć, ze będzie lepiej.. :p

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Odpaliłem na chwilę i nawet nieźle się to prezenci.
Lolek,pomyśl nad 3D :wink:

Ten jest kozak :D
[youtube]RLTk6cwtf_M[/youtube]

Tak serio,to jak na razie Avengers i Us podobały mi się najbardziej.

Dupowate te zycie, wkolko trzeba zapieprzac. :)

A Bubcio non-stop imprezuje z młodymi laskami na wakacjach :grin:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida zamówiłem w 3d :) i jaka piękna okładka będzie, tylko nikt tego nie będzi ewidział , bo i tak będzie schowana :) Obraz w 4k to myślę, że będzie powalający.. Na BR liczę, że będzie bardzo fajnie..

Na te Kozaki kto to daje pieniądze :) Podziwiam tych ludzi..

Ostatnia edycja:
Do góry