Panią Kpt możesz luknąćnie ma tragedii , na BR pod koniec lipca, będę wtedy na wczasach, ale po przyjeździe kupię na BR.
Jednak trailer okazał się być lepszy niż sam film
[youtube]7y0Yp5T_6Ho[/youtube]
Panią Kpt możesz luknąćnie ma tragedii , na BR pod koniec lipca, będę wtedy na wczasach, ale po przyjeździe kupię na BR.
Panowie luknijcie sobie Kafarnaum. Tragicznie piękny film!
Niech zje Snickersa, bo nie jest sobąMotto Lolka![]()
Niech zje Snickersa, bo nie jest sobą
Heniu nie potrzebuję słodkości by być sobąa film, muzyka i wiele innych rzeczy to jest kwestia gustu co jednemu podejdzie nie oznacza, że inny będzie zachwycony. Dlatego film musi naprawdę mnie wnerwić , aby napisać o nim w odpowiedni sposób.. W innych przypadkach po 20 min wyłączam jak to w ostatnim czasie wiele razy było, ewentualnie jak dotrwam do końca nic nie piszę.
film, muzyka i wiele innych rzeczy to jest kwestia gustu co jednemu podejdzie nie oznacza, że inny będzie zachwycony.
To oczywiste,tylko po co to non stop powtarzać ?![]()
No to może przy obejrzanym filmie pisz tylko - kwestia gustuWiesz zawsze można coś innego napisać, np jak Tobie film X się spodoba, a mnie niekoniecznie to napiszę, że Twój film to duże g.... bo ja tak uważam.. a Ty się nie znasz i tak naprawdę to nie wiesz co jest dla Ciebie dobre, bo to powinno Ci się podobać co mnie.... więc z dwojga złego wolę napisać swój tekst
niż mówić , że Twój gust jest do bani..
Znowu się z Tajkami włóczy czy zabłądził na rowerze w Amsterdamie?Zaraz wpadnie Bubcio i zaprowadzi porządek![]()