Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja z seriali z tego roku,zaliczyłem tylko Czarnobyl i Miłość, śmierć i roboty.
Teraz zrobił się tego wysyp i co drugi ma ocenę 8/10 ;-)

Henry

Active member
Bez reklam
Sporo tego jest i dużo gniotów, trzeba wybierać ;)
Zacząłem Doom Patrol, po pierwszym odcinku wydawał się ok, ale po drugim odpuściłem.
Za to fajny klimat ma Umbrella Academy, nawet mi podszedł.

Próbowałem też Dark, ale coś z tym drugim sezonem nie halo, może nie miałem nastroju ;)
A City on hill ma ciekawy klimat no i Bacon daje radę.

bokciu

Banned
Umbrella była całkiem całkiem, zaś do do drugiego sezonu Dark, to zacząłem i jakoś nie czuję już tej fascynacji i klimatu, które towarzyszyły pierwszemu. Może trzeba by odświeżyć wpierw poprzedni sezon, bo nie pamiętam wielu wątków, a serial jakby nie patrzeć, był nieco zagmatwany.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Niech zje Snickersa, bo nie jest sobą ;)

Heniu nie potrzebuję słodkości by być sobą :) a film, muzyka i wiele innych rzeczy to jest kwestia gustu co jednemu podejdzie nie oznacza, że inny będzie zachwycony. Dlatego film musi naprawdę mnie wnerwić , aby napisać o nim w odpowiedni sposób.. W innych przypadkach po 20 min wyłączam jak to w ostatnim czasie wiele razy było, ewentualnie jak dotrwam do końca nic nie piszę.

Henry

Active member
Bez reklam
;)

@Bokciu, może temperatury nie sprzyjają aby zagłębiać się w Dark, po kilku odcinkach odniosłem wrażenie, że chyba scenarzyści sami się zamotali i robi się z tego never ending story ;)

Obejrzałem 2 odc. Miasta na wzgórzu i póki co potwierdzam to, co pisałem po 1 odc... jest nieźle, a obecne wysokie oceny moim zdaniem jak najbardziej zasłużone.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To oczywiste,tylko po co to non stop powtarzać ? ;)

Wiesz zawsze można coś innego napisać, np jak Tobie film X się spodoba, a mnie niekoniecznie to napiszę, że Twój film to duże g.... bo ja tak uważam.. a Ty się nie znasz i tak naprawdę to nie wiesz co jest dla Ciebie dobre, bo to powinno Ci się podobać co mnie.. :) .. więc z dwojga złego wolę napisać swój tekst :) niż mówić , że Twój gust jest do bani..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Wiesz zawsze można coś innego napisać, np jak Tobie film X się spodoba, a mnie niekoniecznie to napiszę, że Twój film to duże g.... bo ja tak uważam.. a Ty się nie znasz i tak naprawdę to nie wiesz co jest dla Ciebie dobre, bo to powinno Ci się podobać co mnie.. :smile: .. więc z dwojga złego wolę napisać swój tekst :smile: niż mówić , że Twój gust jest do bani..
No to może przy obejrzanym filmie pisz tylko - kwestia gustu ;-)

Do góry