Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tego dzieła artystycznego też nie dam rady obejrzeć nawet za darmo z tego co można było poczytać w sieci... nawet chyba Bipo w kinie wymiękł..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Panią Kpt możesz luknąć :) nie ma tragedii , na BR pod koniec lipca, będę wtedy na wczasach, ale po przyjeździe kupię na BR.

Bipo

Active member
Bez reklam
Tego dzieła artystycznego też nie dam rady obejrzeć nawet za darmo z tego co można było poczytać w sieci... nawet chyba Bipo w kinie wymiękł..

Dobrze pamiętasz, średnio mi podszedł bardziej spodobał mi się Capitan Marvel...:) Ostatnio byłem na Godzilla II, powiem krótko jedna wielka rozpierducha tak, że suby będą miały co robić. Jednocześnie stwierdzam, że 1cz. zdecydowanie lepsza pod względem fabuły...

Caparzo

New member
Bez reklam
Dobrze pamiętasz, średnio mi podszedł bardziej spodobał mi się Capitan Marvel...:) Ostatnio byłem na Godzilla II, powiem krótko jedna wielka rozpierducha tak, że suby będą miały co robić. Jednocześnie stwierdzam, że 1cz. zdecydowanie lepsza pod względem fabuły...

nie jest to wybitne dzieło od DC ale nie gadaj, da sie to oglądać i jest nawet zabawa

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"Cruise"
Jak ja lubię takie filmy, coś co nigdy nie wypłynie, nie udaje, że ma z czymkolwiek konkurować, nie zdobędzie żadnej nagrody, nikt nie będzie dyskutował - bo i oczym(?), a mimo wszystko - mimo niskiej oceny, bije na głowę takie gnioty jak wspomniany wcześniej film Sandlera - o zgrozo, ocena 6/10.
Historyjka prosta jak budowa cepa, rodem z dobrego teledysku, ale jest ten flow, fajna muzyka, lużny "klimacik", ckliwa i do bólu prosta opowieść, nic się nie wyróżnia, nie wybija, a mimo wszystko przyjemnie zleciało i tak własnie powinny wyglądać typowe średniawki.

https://www.youtube.com/watch?v=uymjVv1ueB8

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Fajny serial na netflixie. Obejzalem 3 odcinki i jest naprawde ok. Polecam.

Armanig cos dla ciebie.

[youtube]dzfZo1nsgjw[/youtube]

Do góry