Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To spin-off.

Will jest zajęty czym innym ;-)
EWCVR1542.43_2187y21821891221.jpg

Rozumiem,że odpuszczasz ? ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ale wtedy będzie jeszcze bardziej widać,że nie ma Willa :D

Łap Kevina :wink:
[youtube]xKYABI-dGEA[/youtube]

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Zaliczyłem ponownie "Interstellar" - Nolana.
Myślałem, że przejdzie po czasie obojętnie i bez większego echa. Ot, odświeżyć i tyle.
Ale nie, ten film za każdym razem nabiera nowego wymiaru.
Jeden z lepszych filmów jakie widziałem.
Bez wątpienia, Nolan to geniusz. Podobnie było z Incepcją.

Ktoś ma tą (Interstellar) pozycję na płycie w 4K?

Aaa to Ty mówiłeś o tym filmie, to oczywiście że to oglądałem w 4K, ogólnie polecam całą kolekcję Nolana w 4k, a Batmany i czerń!!!

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Zaliczyłem ponownie "Interstellar" - Nolana.
Myślałem, że przejdzie po czasie obojętnie i bez większego echa. Ot, odświeżyć i tyle.
Ale nie, ten film za każdym razem nabiera nowego wymiaru.
Jeden z lepszych filmów jakie widziałem.
Bez wątpienia, Nolan to geniusz. Podobnie było z Incepcją.

Ktoś ma tą (Interstellar) pozycję na płycie w 4K?
Ja mam na dysku xD

wucash

Active member
Bez reklam
EW zaprezentowało serię oficjalnych zdjęć z baśniowego widowiska "Aladyn" i w sieci zawrzało. A wszystko dlatego, że Dżin grany przez Willa Smitha wygląda jak Will Smith i nie jest koloru niebieskiego. Oburzenie było tak duże, że gwiazdor musiał się odnieść do sprawy. Obiecał, że w kinach Dżin będzie niebieski i zostaną mu dodane dodatkowe efekty dzięki komputerom.

Savron

Well-known member
Bez reklam
EW zaprezentowało serię oficjalnych zdjęć z baśniowego widowiska "Aladyn" i w sieci zawrzało. A wszystko dlatego, że Dżin grany przez Willa Smitha wygląda jak Will Smith i nie jest koloru niebieskiego. Oburzenie było tak duże, że gwiazdor musiał się odnieść do sprawy. Obiecał, że w kinach Dżin będzie niebieski i zostaną mu dodane dodatkowe efekty dzięki komputerom.

Zdjęcia z planu:

Ostatnia edycja:

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Jeśli ktoś lubi filmy o sporcie z dobrą muzą to polecam serial "All American". Nawet dobry na odstresowanie się.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Czarny Dżin - nie mam więcej pytań... Jeszcze powinien mieć skłonności homoseksualne i uprawiać semityzm, wówczas będzie kompletny.

A widziałeś Willa,gdy popsuło mu się ulubione,domowe solarium,a naprawa okazała się być bardzo skomplikowana,czasochłonna i w sumie zajęła mu ponad miesiąc czasu,a Will nie miał nawet kiedy wyjść do sklepu po farbę do włosów ? :D
http://1.bp.blogspot.com/-nv8cEZuMP...yVdAA_w/s1600/celebrity_race_reversals_07.jpg

Do góry