Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Byłem dzisiaj w kinie na Zabójcze Maszyny. Z mojej strony nie polecam. Zrobiony trochę na siłę. Niektóre dialogi jakieś dziwne. Takie nijakie. Fabuła też na siłę. Efekty? Tylko na koniec filmu. Trzy sztuki. Już takie mielenie trocin.
Takie moje odczucie.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

bramowicz1

Member
Bez reklam
MI Fallout obejrzałem i tak naprawdę pod względem technicznym niczym się nie różni od poprzednich części - to znaczy, obraz jest zapiaszczony w niektórych scenach znacząco, a pod względem dźwięku jest w mojej opinii zadowalająco, a Ci co mają atmosa pewnie jeszcze bardziej będą się cieszyć posiadając dodatkowe głośniki. Sam film również jest w podobnym tonie nakręcony co i wcześniejsze części i nie ma sensu zbytnio się rozwodzić, pod pewnymi względami może niektórym wcześniejsze części będą bardziej pasowały, innym nie… myślę, że tak ogólnie patrząc na tę ostatnią część, można napisać , iż Ci co lubią MI powinni być zadowoleni. Duży ukłon dla Tomka C., naprawdę podziwiam Go, że chce samemu angażować się w scenach akcji, bo w końcu mamy jedno zdrowie, a nie wspomnę o życiu. A jemu tak jakby lat nie przybywało na karku patrząc na sceny z tego typu filmów.

I mi pasiło, a Tom to profesjonalista, i za to go lubię. Polecam obejrzeć dodatki.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja wczoraj z córką byłem na Grinch , Jej się podobało, a mi też musiało.. :) Dzieci generalnie były zadowolone na sali...i jak to w niektórych bajkach na koniec moral.. o którym warto aby Nasze pociechy wiedziały..

wucash

Active member
Bez reklam
Na mnie jakoś "Zimna Wojna" nie zrobiła wielkiego wrażenia, owszem od strony wizualnej i muzycznej jest w porządku ale sama histroria troche taka nijaka. Wielka miłość na przestrzeni tragicznej historii naszego kraju ale zero emocji, potraktowane po łebkach. Wiadomo, autor miał swoją wizję ale do mnie ona nie przemówiła. Co nie zmienia faktu, że należy trzymać kcicuki w świecie ;-) Na Netflixie pojawiła się "Roma" Cuarona - zobaczymy co lepsze...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Byłem dzisiaj w kinie na Zabójcze Maszyny. Z mojej strony nie polecam. Zrobiony trochę na siłę. Niektóre dialogi jakieś dziwne. Takie nijakie. Fabuła też na siłę. Efekty? Tylko na koniec filmu. Trzy sztuki. Już takie mielenie trocin.
Takie moje odczucie.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Ja czekam na BR - miałem iść do kina , ale sobie darowałem..

Ja też tego filmu jeszcze nie oglądałem..

venomas200

New member
Bez reklam
Netflix zapowiedział kolejnego Narcos'a
Tym razem Narcos Polska
b852d2fa586c3a8423f668ddf47169e0.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ucieczka z Dannemory - odcinek 5, zaliczony

Rewelacja, zaczęło się dziać.
Zdecydowanie czołówka, jak nie nr1. w tym roku.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A Ty Lolek jesteś już w stanie podać najlepsze filmy z 2018 roku,czy jeszcze czekasz,jak ja ? ;)

Nie wiem czy czekam jakoś specjalnie nie przywiązuje do tego uwagi... tak na 100% to żaden film nie zrobił na mnie jakiegoś szału.. w 100% znaczeniu tego słowa.. A kupić kupuje, bo w końcu coś trzeba obejrzeć :)

Zaczekaj gdzieś do czerwca jak na C+ już będą ��

Heniu nie trzeba czekać pół roku w C+ i w HBO już premiery są po około 2 miesiącach od wyjścia na BR - oczywiście te lepsze filmy.. :)
Natomiast DC, Marvele i kilka jeszcze innych pozycji wszystkie mam i to kupuje w dniu premiery pomimo, że na większości byłem w kinie :)

Bubufat na pewno do kina na tę pozycję skoczę to oblukam :)

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
A co w końcu z tymi urodzinami,bo bym sobie przy okazji obejrzał na żywca ? ;)

Jak co roku, pod koniec grudnia, ale nie znam jeszcze szczegolow lokacji.
Po HK i BKK mam juz dosc miasta i spadan troche odpoczac od zgielku, ale kieruj sie na BKK, a dalej to juz bedzie latwo, bo sie zorganizuje komitet powitalny.
Nawet jak zobaczysz to mozesz nie uwierzyc. ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No to lecimy - Lolek w ostatniej chwili zdążył na samolot :D
https://hips.hearstapps.com/digitalspyuk.cdnds.net/16/32/1470755155-mi-plane-.gif?resize=480:*

[youtube]k1oGAhVUXpY[/youtube]

[youtube]9v9iu0yWUmM[/youtube]
[youtube]hfvKbo42rsE[/youtube]

Pojawili się Zmiennicy po digitalizacji,ale nie wyglądają za pięknie,szczególnie czołówka.
https://vod.tvp.pl/video/zmiennicy,odc-115-ceny-umowne,39818394
Za to Tygrysy Europy po rekonstrukcji cyfrowej,wyglądają przyzwoicie :
https://cyfrowa.tvp.pl/video/tygrysy-europy,odc-1-powrot-z-wakacji-format-oryg,37922959

Do góry