Jestem po seansie Fantastycznych zwierzątek cz. 2. )
II cz jest bardziej mroczna, poważna, więcej przemocy i cierpień jest w niej
Czyli, pierwsza i druga czesc lepiej ogladac w 3d czy 2d, jak ktos jeszcze nie ogladal tego filmu?
Czyli nowe kino w Prószkowie poległego vs dobrej adaptacji w salonie
Dobrze wiedzieć, sąsiad
Kurła, może przyszłość przyjdzie szybciej do mnie niż planowałem.
Jutro idę oglądać dom moich marzeń w okolicy jest do sprzedaży.
Wolnostojący 4 sypialnie i 2 salony.
Żona już powiedziała że jeden jest mój na kino
Jak go kupię, to kredt na całe życie.
325 tys funtów.
Do kina chodzi się chyba tylko dla atmosfery. Ogromny ekran, dużo ludzi, popcorn itp. Ale w domu zawsze będzie najlepszy obraz. Można wcisnąć pauze, załatwić się, zrobić kawę drinka. Bez utraty wątka filmu. Jak to mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej.No właśnie duży obraz robi swoje. Ostatnio byłem u siebie w nowootwartym kinie na Bohemian Rhapsody. Powiem tak niby nowe, laserowe projektory Barco no i co z tego jak mam lepszy obraz w domu ale nio o to mi chodzi. Efekt dużego obrazu zrobił efekt wow pomomo że obraz był do d...y. Pierwsze 5min.się zdenerwowałem bo nowe kino a tu taki obraz. Ale potem oglądałem już film i wczulem się w fabułę nie bawiąc się w recenzje obrazu i dźwięku. Wielki obraz robi swoje nie ważne czy będzie ostry jak brzytwa czy rozmyte jak w Imax wielkość robi swoje.
Obowiązkowy zakup dla mię na blu ray aby cieszyć się jeszcze raz tym filmem na dużym ekranie ale u siebie w domu z dużo lepsza jakością...![]()
Do kina chodzi się chyba tylko dla atmosfery. Ogromny ekran, dużo ludzi, popcorn itp. Ale w domu zawsze będzie najlepszy obraz. Można wcisnąć pauze, załatwić się, zrobić kawę drinka. Bez utraty wątka filmu. Jak to mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Co do króla lwa tak patrzę na ten film bo to już nie bajka i nadziwić się nie mogę jak technologia poszła do przodu i co można zrobić z grafiką
Piramida - świetny "misiaczek"coś świetnego jak można zrobić zwierzaka..