Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
Zakładam że się zanudzisz. ;)
W każdym razie, ja powtórki nie robię. :)

Skoro tak,to sobie daruję ;)
Ale swego czasu - Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki,było całkiem niezłe :grin:

Jako dziecko, czy nastolatka dawała lepiej radę. Tutaj kupuje tylko role drugoplanowe.

Ostatnio znowu pojawiają się trailery,gdzie gra "ciepłe kluchy".
Z chęcią zobaczyłbym ją w czymś mocniejszym,coś jak Rosamund Pike w Gone Girl ;)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Koledzy Bikini blue - rozumiem, że to dziadostwo :) ? W sobotę premiera, ale cieszę się , bo w tym samym dniu jest premiera filmu AZYL .

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Azyl, dobra historia, nudny momentami story-telling, dobry visual, fatalny voice-acting. Spodoba Ci się i napiszesz: do telewizji w sam raz :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Raccoon ale powiem Ci uczciwie, fajnie że mam ten C+ i HBO bo jednak dużo jest tam premier i wchodzą już coraz szybciej niż miało to miejsce powiedzmy 2-3 lata temu. A co by nie mówić tych filmów nie kopiłbym na BR.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"The Square" zaliczone.
The Square (2017) - Filmweb

Dużo by pisać, ale jedno wiem na pewno "film nie dla każdego" ;)
Świetny, a performance gościa "małpy", to dzieło absolutne.
Oglądałem to na projekcji i ta scena hipnotyzuje.
Ponownie dobry przykład, że nie wybuchy i pościgi robią tylko robotę na dużym ekranie (+ audio), a przede wszystkim klimat, cisza, dżwięk czy tzw. nastrój potrafią zawładnąć widzem.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Aramnig zawsze tak było, jest i będzie... jest wiele filmów, które nie mają efektów specjalnych, audio jest normalne , a film jest świetny .... i całe szczęście, że są takie filmy..

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Raccoon ale powiem Ci uczciwie, fajnie że mam ten C+ i HBO bo jednak dużo jest tam premier i wchodzą już coraz szybciej niż miało to miejsce powiedzmy 2-3 lata temu. A co by nie mówić tych filmów nie kopiłbym na BR.
Wejdź w ITunes, to będziesz miał wcześniej od Piramidy i lepiej niż w telewizji. :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Teraz mam nowe,zayebiste źródło :D

Star.Wars.The.Last.Jedi.2017.2160p.BluRay.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos-BUBAFAT

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ach,te internety.Rzeczywiście to co innego :mrgreen:
comment_790xTM9L3dxVvcIMDT6OGSzEVd6UfHlJ.gif

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Się śmiej, ale nie jeden z nas napalony jechał na giełdę po fikołki, wracał do domu i takie coś widział, no i czekaj potem tydzień na podmianę.
Przy dobrych wiatrach się kręciło głowicą i coś tam dało się obejrzeć, dlatego właśnie mamy taką rozwiniętą wyobraźnie ;)

bokciu

Banned
Się śmiej, ale nie jeden z nas napalony jechał na giełdę po fikołki, wracał do domu i takie coś widział, no i czekaj potem tydzień na podmianę.
Przy dobrych wiatrach się kręciło głowicą i coś tam dało się obejrzeć, dlatego właśnie mamy taką rozwiniętą wyobraźnie ;)

Albo nagrane wiadomości z TV ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam

To dalej funkcjonuje tylko już fikołki chodzą na BR - skok jakości :)

Do góry