Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bokciu

Banned
Sledzisz konstelacje pieprzykow na piersiach? :)

Najgorzej jak nie ma glowy i pieprzykow w kadrze ;)

Wystarczy przyjrzeć się jak wygląda na filmach, a jak na rzekomych, nagich fotkach w necie.
Co drugie zdjęcie to inny biust - mniejszy i jakaś wychudzona w przeciwieństwie do tego co można w zobaczyć w obrazach filmowych, gdzie zdecydowanie ma bujniejszą figurę. :)
Może masz jakieś inne fotki, bo te nagie selfiaki które widziałem - nijak się mają do jej naturalnych krągłości. ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Wystarczy przyjrzeć się jak wygląda na filmach, a jak na rzekomych, nagich fotkach w necie.
Co drugie zdjęcie to inny biust - mniejszy i jakaś wychudzona w przeciwieństwie do tego co można w zobaczyć w obrazach filmowych, gdzie zdecydowanie ma bujniejszą figurę. :)
Może masz jakieś inne fotki, bo te nagie selfiaki które widziałem - nijak się mają do jej naturalnych krągłości. ;)

Hmm. Ja nie twierdze, ze wszystkie foty sa oryginalne, albo ze falszerze nie maja na tyle inteligencji, zeby tych pare pieprzykow dorobic, ale argumenty o zmiennej wielkosci biustu, czy figury do mnie nie trafiaja.
Naprawde nie zauwazyles, ze kobiece biusty zmieniaja sie w zaleznosci od cyklu/diety. To widac zwlaszcza w przypadku srednich rozmiarow, dojrzalych kobiet i tych ktore juz rodzily.
W kwestii dziwnie wygladajacych czasami twarzy, w smartphoneach sa tzw beauty shot, czy inne filtry potrafiace automatycznie zmienic kolor, fakture, czy nawet ksztalt buzi, czyniac zdjecie dziwnie/podejrzanie wrecz wygladajacym. Ale z pewnoscia mozna znalezc sporo falszywek

No to moze zrobmy zabawe - I po zabawie. - Link na priv.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mam pytanko oglądał ktoś z Was pokot, zapewne przeoczyłem, bo nie wierzę , że nie było osób, które by tego filmu nie obejrzało? Co o tym filmie ciekawego powiecie?

Dingo

Member
Pokot - takie troche niedzielne kino jak dla mnie. Momentami nudnawe. Film dotyka tematyki myslistwa i klusownictwa - w sposob troche przerysowany - ale jest to zabieg celowy. Holland stara sie zniechecic nas do tej grupy spolecznej. Zobaczyc mozna zs to bardzo fajne krajobrazy i sporo ujec pieknej, polskiej 'prowincji'. Nie spodziewaj sie fajerwerkow ale na srodowy wieczor to dobry material do obejzenia.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
No dobra. Bez owijania w bawełnę.
Obciach jak beret, ze ten film ma reprezentować Polskę w międzynarodowych festiwalach jako creme de la creme polskiej kinematografii.
Gdyby nie sentyment do Kłodzka, w którym spędziłem sporo wakacji, jako dzieciak i okazja dla przypomnienia sobie znajomych miejsc, to bym określił go jako "chu.. z grzy. .". Ale tak jak z Mickiewiczem czy Slowackim - Holland & Holland

bokciu

Banned
No dobra. Bez owijania w bawełnę.
Obciach jak beret, ze ten film ma reprezentować Polskę w międzynarodowych festiwalach jako creme de la creme polskiej kinematografii.
Gdyby nie sentyment do Kłodzka, w którym spędziłem sporo wakacji, jako dzieciak i okazja dla przypomnienia sobie znajomych miejsc, to bym określił go jako "chu.. z grzy. .". Ale tak jak z Mickiewiczem czy Slowackim - Holland & Holland

Właśnie chciałem się odnieść do tego "dzieła", ale zdążyłeś mnie uprzedzić, więc jedne co mi pozostaje dodać - Polska pokotem leży.

Do góry