Dokładnie jak wino :- ) i z wiekiem lepiej gra w filmach..
Lolek,a widziałeś jej nagie fotki,które wyciekły ?
Lolek,a widziałeś jej nagie fotki,które wyciekły ?
Masz na myśli te wszystkie fotoszopy?
Mówisz,że w realu wygląda inaczej ?
W realu ma zawsze to samo ciało, a w fotoszopach tylko tę samą głowę...Reszta wymienna
Sledzisz konstelacje pieprzykow na piersiach?
Najgorzej jak nie ma glowy i pieprzykow w kadrze
Sledzisz konstelacje pieprzykow na piersiach?
Wystarczy przyjrzeć się jak wygląda na filmach, a jak na rzekomych, nagich fotkach w necie.
Co drugie zdjęcie to inny biust - mniejszy i jakaś wychudzona w przeciwieństwie do tego co można w zobaczyć w obrazach filmowych, gdzie zdecydowanie ma bujniejszą figurę.
Może masz jakieś inne fotki, bo te nagie selfiaki które widziałem - nijak się mają do jej naturalnych krągłości.
Jasne że ktoś oglądał.Mam pytanko oglądał ktoś z Was pokot, zapewne przeoczyłem, bo nie wierzę , że nie było osób, które by tego filmu nie obejrzało? Co o tym filmie ciekawego powiecie?
No dobra. Bez owijania w bawełnę.
Obciach jak beret, ze ten film ma reprezentować Polskę w międzynarodowych festiwalach jako creme de la creme polskiej kinematografii.
Gdyby nie sentyment do Kłodzka, w którym spędziłem sporo wakacji, jako dzieciak i okazja dla przypomnienia sobie znajomych miejsc, to bym określił go jako "chu.. z grzy. .". Ale tak jak z Mickiewiczem czy Slowackim - Holland & Holland