Pogadaj z TERMiNALAMI od 4K![]()
Pogadaj z Orange lub Netia na temat dostaw internetu na wies
Swiatlowod glowny idzie, centrale czlowiek by zasponsorowal niech tylko podadza cene. A tu nic.
Pogadaj z TERMiNALAMI od 4K![]()
Kurrrka. Toz to jakas porazka.
Przy takiej produkcji jak Bajirao Mastani (slabe animacje wylacznie w niewaznych scenach), to jakas popierdulka. Dzwieku i piosenek wogole nie ma co porownywac.
Pogadaj z Orange lub Netia na temat dostaw internetu na wiesAni kijem ani mlotem nie idzie ich ruszyc...
Swiatlowod glowny idzie, centrale czlowiek by zasponsorowal niech tylko podadza cene. A tu nic.
Mi tam film sie spodobal , spelnil moje oczekiwania na tyle ze bd chcial go dorwac na blu , a filmy kupuje sporadycznie . Nie zaluje rowniez ani kasy na bilet, ani czasu spdzonego w kinie
Sa jednak i tacy , ktorych rozczarowal , min. Ty , ale zeby tak stanowczo stwierdzic , ze film byl slaby.... ?
Hmm..![]()
Ty tak serio z tym Bajirao Mastani ?
Podchodziłem do niego ze 3 razy i do dziś nie udało mi się obejrzeć do końca.
A poważnie,to ciężko jest mi porównać,gdyż nie widziałem tego filmu
3 razy?
Ja puszczlem go ze 20x i znam tylko w kawalkach.
Troche obciach, bo nie takie rzeczy potrafie zmeczyc, ale jest jak jest. Moze kiedys obejrze w calosci
Mam swoje ulubione sceny i czasem wlaczam w celu walidacji brzmienia innych materialow, a jest pare piosenek ktore sie u mnie w domu lubi. Laski wciagaja te muzyke, jak Tony Montana snieg.
Wczoraj w nocy tez poszlo, a co. Poza tym, pomimo duzej ilosci CGI, jest co podziwiac, bo jest naprawde duzo detali architektonicznych, czy kostiumowych i pare niezle skomponowanych ujec, nie jak w tej wczorajszej "komputerowej malowance". Poza tym, musieli to chyba krecic w 4k w highspeedzie, bo obraz ostry i detaliczny nawet w ruchu. To taka wizytowka, jesli nie wzorzec hinduskiego epickiego kina.
Jak macie jakies lepsze, albo rownie dobrze technicznie zmajstrowane hinduskie produkcje, to bardzo prosze o rekomendacje.
edit: no i oczywiscie sa dupeczki tj Prianka i Deepika
[youtube]1QihitvXB2E[/youtube]
[youtube]fi1HJLSXhb0[/youtube]
No a dzisiaj widzialem "Valerian i costam costam" Luca Bessona i imho zdecydowanie kwalifikuje sie do grupy jego lepszych, niz gorszych pozycji.
Nie znam komiksu, wiec oryginalny pomysl z poczatku filmu, tj miedzywymiarowa akcja na Starym Markecie mi sie spodobala. Dalej juz jest raczej sztampowo, ale zabawnie. Ot wakacyjne kino familijne. Mozna pojsc z dzieciakami do kina i sie nie nudzic, dokladnie tak, jak na dotychczasowych bajkach L.B.
Ja puszczlem go ze 20x...
Mam swoje ulubione sceny...
Wczoraj w nocy tez poszlo...
...jest co podziwiac...
...jest naprawde duzo detali architektonicznych, czy kostiumowych i pare niezle skomponowanych ujec...
...musieli to chyba krecic w 4k w highspeedzie, bo obraz ostry i detaliczny nawet w ruchu...
...no i oczywiscie sa dupeczki tj Prianka i Deepika
Hej czyli da radę obejrzeć, a dzieciaki też będą się cieszyć...
Mi tam film sie spodobal , spelnil moje oczekiwania na tyle ze bd chcial go dorwac na blu , a filmy kupuje sporadycznie . Nie zaluje rowniez ani kasy na bilet, ani czasu spdzonego w kinie
Sa jednak i tacy , ktorych rozczarowal , min. Ty , ale zeby tak stanowczo stwierdzic , ze film byl slaby.... ?
Hmm..![]()
, więc chciałbym już na blu i obejrzeć u siebie na spokojnie. Ale dobrze że jeszcze miesiąc, wtedy będzie już 7.1opcorn:
To w Polsce pomimo 30 st C uzywa sie ogrzewania?![]()
Mi Obcy się bardzo podobał, jestem zadowolony z kina i czasu jaki poświęciłem, spełnił moje oczekiwania, więc chciałbym już na blu i obejrzeć u siebie na spokojnie. Ale dobrze że jeszcze miesiąc, wtedy będzie już 7.1opcorn:
To tak dlugo bedziesz trzymal te Heco 200f na grzejniku? Wygrzejesz je na maksa.... :bober::bober::bober:
[youtube]Ory6b2EJ3Bk[/youtube]
Kapusta za dużo pepla :bober::banned:![]()