Piramida, nie mam czasu na głupoty, odzwyczajam sie od forum, internetu. Szkoda czasu na to
To może zmień avatar na jakiś poważniejszy
Piramida, nie mam czasu na głupoty, odzwyczajam sie od forum, internetu. Szkoda czasu na to
No i git malina. Mysle ze przypadnie mi do gustu. Ostatnio postucha zaden serial mi nie wpadl wsię oko. SUITS troche odswierzam ale nudy, house of cards porzucilem na 4 sezonie, Marco Polo na drugim, Gotham na 3.
Odświeżyłem Goodfellas i z perspektywy czasu śmiało stwierdzam, że film nic, a nic nie stracił, a wręcz zyskał - szczególnie na tle (zdecydowanej) większości ostatnich filmów które miałem okazje widzieć.
Natomiast kreacja Joe Pesci to absolutne mistrzostwo. Tyle ekspresji i serca ile włożył w role to wyżyny, przynajmniej w mojej ocenie.
Dawno nie widziałem tak zjawiskowej roli, świetny gość.
"Episode 4 of season 7 has now leaked online in a low-quality format"Kto oglada 4 epizod Game of Thrones? Przyznac sie!
https://www.theverge.com/2017/8/4/16094090/game-of-thrones-season-7-episode-4-leak
"Episode 4 of season 7 has now leaked online in a low-quality format"
Binary plz... Taki serial tylko w najlepszej jakości (chyba Amazon?)![]()
Sam mam HBO z NC+, ale niestety tylko w salonie, więc i tak wpadnie rip z Amazon, bo ma najlepszą jakość.Ale ja przeciez nie ogladam 300mb badziewia.
W RoI mamy na Sky Atlantic. Tyle ze dopiero w poniedzialek.
Robie gula Lolkowi![]()
Na TVN "Armagedon".
Też dobre, widziałem pare odcinków.
Najlepszy był ten w którym wieśniaczka była o niebo ładniejsza/mądrzejsza od tego lachona z miasta.
Wystarczyło tylko trochę nad nią popracować ; )
Co do Armagedona, to ja go akurat lubię. Mam sentyment.
Oglądałem go zaraz po premierze i to było wydarzenie.
Do tego cudna Liv, muzyka Aerosmith, dobra obsada i ckliwa historyjka.
Końcówka to wyciskacz łez, przynajmniej w swoim czasie ; )