Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie wydaje Ci sie , ze koncowka filmu wrecz wybrzemiewa o koljnej czesci perypetii Johna Wicka ? ;)

Z jednej strony zgadza się - dlatego zadałem takie pytanie, ale z drugiej strony jak już nie bezie miał pomocy od sprzymierzeńców to chyba do pomocy już tylko Transformersi mu zostaną :) skoro wszyscy na niego uderzą ...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Po nowych Transach też już jadą zdrowo. Często w radiu słyszę różne głosy.
Od tych skrajnie negatywnych, do najlepszego odcinka serii, ale jedno na pewno łączy te opinie - jedna wielka rozpierducha.
Także ten, tego... Zobaczymy, ocenimy ;)

Ps. Na TVP2 "Fuks" z Krukówną, ma se figurkę ; )
Nie wiem ile razy już widziałem ten, film, ale mogę bez końca ;)

Ciekawe co też wymyślił ciekawego Machulski w nowej komedii pt. "Volta".
Może Panto zrecenzuje jako miłośnik Polskiego kina ;)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja na dvd mam ten film ale jakość jest tragiczna..
A propo Transów to też zauważyłem to samo że rożnie ludzie mówią ale też słyszałem że to najlepsza część.. ale jakoś szczerze wątpię..
Jedno jest pewne po 3 cz. powiedziałem że większej rozpierduchy już nie dadzą rady zrobić i to co w kinie zobaczyłem przy 4 cz. powiedziałem i napisałem tutaj na forum że już nigdy nie napiszę że nie zrobią w kolejnej cz. jeszcze większej rozpierduchy.. jest to możliwe :- )

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja dzisiaj z małolatami zaliczyłem :- ) super bajkę

To mój ulubieniec :- ) bajka trzyma poziom pierwszych dwóch części.. dzieciaki zadowolone :- )

venomas200

New member
Bez reklam
A ja dzisiaj z małolatami zaliczyłem :- ) super bajkę

To mój ulubieniec :- ) bajka trzyma poziom pierwszych dwóch części.. dzieciaki zadowolone :- )
Hahaha Lolek sam właśnie wszedłem na forum aby napisać o nowych Auta 3.
Świetny film rewelacja po bardzo kiepskiej 2 części znów powrót do korzeni czyli nawiązanie do 1 części . To jest jedna z lepszych bajek jakie widziałem . Co najlepsze w kinie na sali przeważali dorośli tacy młodzi ale już dorośli . Chyba za dzieciaka oglądali Zygzaga i teraz tak z sentymentu przyszli i pewnie sie nie zawiedli.

Z innej beczki skończyłem House of Cards i naprawdę chyba najmocniejszy sezon z dotychczasowych. Wiele intryg czasami aż ciężko nadążyć.
Mój mlodszy syn ma fazę na Star Wars i ostatnimi czasy w ciągu 1.5 tyg obejrzeliśmy wszystkie 8 części jakie powstały wliczając Łotr a. To jest naprawdę już klasyka ta pozycja chyba nigdy się nie znudzi. I po latach inaczej zacząłem spoglądać na te nowsze części czyli 1-3 w/g nowej nomenklatury. One są też naprawdę świetne w szczególności część Zemsta Sithów

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Auta - II cz najsłabsza a 3 czka rew elka spodoba się i starszym i dzieciakom.. plus jak dla mnie świetne są głosy dobrane do poszczególnych aut.. super się to ogląda..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To faktycznie szału może nie być.. tak patrząc obiektywnie to filmy coraz mniej kasy maja nie licząc tych "hitów" ...

pantomima

Banned
To faktycznie szału może nie być.. tak patrząc obiektywnie to filmy coraz mniej kasy maja nie licząc tych "hitów" ...

Jezeli chcieliby zorganizowac cos w stylu Szybkich i Wscieklych gdzie prawa fizyki nie maja najmniejszego znaczenia w tym mega naciaganym wybuchowym spektaklu to 35 baniek byloby stanowczo za malo , ale tak niski budzet nie oznacza wcale , ze nie da sie stworzyc czegos sensownego w przeciwienswie do takiego drewna jak Fast and Foorious.

Piramida

Well-known member
Bez reklam

Ale ja pisałem poważnie - patrz np. Jasiek 1 (20 mln. $),czy Jasiek 2 (40 mln. $) ;)
Za taką kasę mogą już zrobić coś w miarę widowiskowego (jeśli mowa o samej akcji).
Z kolei z nowych filmów z Van Dammem,Seagalem,Lundgrenem i ferajną,przy zazwyczaj jednocyfrowych budżetach,"fajerwerków" nie ukręcą ;-)

pantomima

Banned
Piramida - podrzuc lepiej jakis pomysl na dobry Thriller .
Cos ala Dziwczyna z Tatuazem (choc to nie ten gatunek)
Koniecznie produkcji amerykanskiej ;)

Ostatnia edycja:
Do góry