Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Sam materiał (ujęcia,miejsca) prezentuje się zayebiście.
Obraz na BD taki sobie,często nierówny jakościowo,a nawet w tych najlepszych momentach,nie jest jakoś szczególnie kozacki (na stronie Blu-ray.com można zobaczyć screeny).
Dla mnie np. "Samsara" pod tym względem wygląda lepiej.
Podobno jednak "Planet Earth 2" na UHD z HDR wypada już bardzo dobrze,ale to chyba pisał Bubafat,więc zapewne nijak się to ma do rzeczywistości :mrgreen::-D;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Miałem nadzieję że własnie obraz będzie miodzio.. bo sam serial na pewno wymiata i jest warty obejrzenia. trzeba będzie się zastanowić.. ewentualnie na promocję poczekać..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Sam jestem ciekawy,jak będzie wyglądać sprawa 3D,na płytach w 2021 roku (film ma kinową premierę 18 grudnia 2020r.) ;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Myślę Kolego że to 3d na tv nie wyjdzie chyba że tv się zmienią.. ale dobrze by było żeby dali cynk bo pod koniec 2019 roku mam zamiar zmieniać tv to ewentualnie rok bym poczekał o ile tv się nie rozwali w salonie..
A odnośnie premiery Avatara 2 to 2020 o ile nie przesunie się :- )

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Samsara wymiata, ale ta scena z Planet Earth II ma więcej dramatyzmu, jak większość filmowych hitów ;)

[youtube]Rv9hn4IGofM[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Też to oglądałem i naprawdę mieli dużo szczęścia że udało się im coś takiego nakręcić. Super wyszło..

Piramida ja tam bym nie liczył ze za dwa lata jakoś specjalnie tv będą tańsze :- ) te od 75 cali w górę. Niestety..

Do góry