Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jutro też wpuszczam bestię na salony.
Dobrze, że nie dałem się namówić przez Ciebie na weba, mówiłem, że warto czekać ;)

Audio_33

New member
Witam mam pytanie do osób które widziały zarówno House of cards jak i Breaking Bad. Właśnie kończę oglądać House... który jest całkiem dobry ale widziałem że Bb ma jeszcze lepsze oceny potwierdzacie

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To dwa różne seriale, jeden i drugi dobry, ale dla mnie BB to jeden z najlepszych seriali jakie widziałem.
Także nie zastanawiaj się i oglądaj, ale pamiętaj, że po BB już ciężko Ci będzie przebić czymś innym tą pozycje.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kong: Wyspa Czaszki - zaliczona
http://www.imdb.com/title/tt3731562/

Fabularnie ten film leży i kwiczy, historii tu żadnej.
Ot, wyprawa pitu pitu i finał.
Żeby tu jeszcze coś infantylnego, tudzież ckliwego było, ale nic. Null.
Najazd, trochę zapasów w wodzie i do domu.
Żadnych romansów, tragedii, dylematów ; )

Za to zdjęcia/ujęcia i to co generalnie widzimy, to już osobny temat.
To jest film pod projektor/kino i każdy powinien płytkę do kolekcji zakupić.
Film nie porywa, ale wizja jest już przyjemna. dżungla, lasy, ujęcia z helikopterami okraszone świetnym audio kręcących się śmigieł, uderzenia w wodę, wybuchy, walki itp. no fajnie, fajnie. Jakaś odmiana od latających samochodów.

Pomijając absurdy, bo i konwencja jest jaka jest, mogli pokusić się o ciekawszą historię, film nabrałby innego wymiaru, a tak, jedyne co cieszy, to audio/video.

Za to bardzo przyjemna misia, zwie się Brie Larson. Zdecydowanie ma coś w sobie ; )

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
A ja wczoraj ruszylem Power Rangers, matko boska... nie ogladajcie tego, szkoda lasera w odtwarzaczu. Kto sponsoruje takie filmy?

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ma tez niezla role w Short Term 12. Niestety teraz chyba zaszufladkuje sie na dlugo, jako zrodlo inspiracji dla niedojrzalych onanistow w roli Kapitana Marvela.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No właśnie widzę ;) Nie wiedziałem, że capneła oscara, bo i tego filmu nie widziałem jeszcze. Czyli miałem nosa i nie tylko mi się podoba ; )

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kong: Wyspa Czaszki - zaliczona
Kong: Wyspa Czaszki (2017) - IMDb

Fabularnie ten film leży i kwiczy, historii tu żadnej.
Ot, wyprawa pitu pitu i finał.
Żeby tu jeszcze coś infantylnego, tudzież ckliwego było, ale nic. Null.
Najazd, trochę zapasów w wodzie i do domu.
Żadnych romansów, tragedii, dylematów ; )

Za to zdjęcia/ujęcia i to co generalnie widzimy, to już osobny temat.
To jest film pod projektor/kino i każdy powinien płytkę do kolekcji zakupić.
Film nie porywa, ale wizja jest już przyjemna. dżungla, lasy, ujęcia z helikopterami okraszone świetnym audio kręcących się śmigieł, uderzenia w wodę, wybuchy, walki itp. no fajnie, fajnie. Jakaś odmiana od latających samochodów.

Pomijając absurdy, bo i konwencja jest jaka jest, mogli pokusić się o ciekawszą historię, film nabrałby innego wymiaru, a tak, jedyne co cieszy, to audio/video.

Za to bardzo przyjemna misia, zwie się Brie Larson. Zdecydowanie ma coś w sobie ; )

Mam podobne odczucia :wink:
Oglądało sie dosyć przyjemnie.Zapewne jeszcze kiedyś wrócę do tego filmu,a na pewno do wybranych fragmentów,takich jak chociażby Kong vs helikoptery,Kong vs ośmiornica,czy Kong vs wielki jaszczur.
Podobały mi się te walki a kilka scen,pomimo PG-13,było nawet lekko drastycznych.
No to teraz czekam aż Kinio podrośnie i spuści wp..ol Godzilli :grin:

No raczej nie.Bo Piramida wzdycha do niej od 2015. Niedawno mi wkrecal Free Fire ;)

Chyba ona do mnie :-D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja dzisiaj sobie odświeżyłem takie starocie jak Stan oblężenia - dawno już nie oglądałem żadnej powtórki..... a wieczorem atakuje Wołyń.. Liczę na przyzwoite kino..

Do góry