Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bokciu

Banned
No i ulubieniec Piramidy jeszcze:

72d070ebbc720fcf82c6abe2a14cae3ab392c893_300x200.jpg

attachment.php

Attachments

• nd7s6FErvTidLty3ZKGFv6aYWPH.jpg
    nd7s6FErvTidLty3ZKGFv6aYWPH.jpg
    134,4 KB · Wyś: 65

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tylko teraz musi trzymać formę bo w 2019 r. premiera 9 cz. Szybkich :)

To jeszcze sporo czasu,w trzy miechy możne spokojnie i bez obawy o zdrowie zrzucić 10 kg przy jego wadze :wink:

http://www.hdtv.com.pl/forum/attachments/filmy/15412d1498129134-nowosci-kinowe-opisy-filmow-officebox-nd7s6fervtidlty3zkgfv6aywph.jpg]

Gościu z "Sin City" do Rambo może sobie podskoczyć :mrgreen:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mnie tam średnio obchodzi co on robi na co dzień,ważne aby do filmu dobrze wyglądał.
A tu widzę,ktoś walną fotkę i jest podniecenie na całego Facebooka :wink:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Stare, ale jare, sam wklejałem je swojego czasu, ale w kontekście dyskusji o zmianach warto wkleić, a też warto przypomnieć, bo o zdrowie trzeba dbać i (nawet) koksu może się zapuścić. Teraz w lecie szczególnie, Alba gdzieś tam może czeka na plaży ;)

pantomima

Banned
Nie musze sie zakladac , bo to oczywista oczywistosc :D

Jestem pewny , ze Ciebie na klatke wycisnalby kilkanascie razy , ale Ty jego nawet raz bys nie wydusil haaaa ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Stare, ale jare, sam wklejałem je swojego czasu, ale w kontekście dyskusji o zmianach warto wkleić, a też warto przypomnieć, bo o zdrowie trzeba dbać i (nawet) koksu może się zapuścić. Teraz w lecie szczególnie, Alba gdzieś tam może czeka na plaży ;)

Wow! A gdzie to, taka plaża?! Poproszę o namiary:razz:.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Od czegoś trzeba zacząć ;)

Może jednak wróćmy do tematu, a o Albie proponuje zapomnieć, już dawno zarezerwowana ; )

Chociaż mam wrażenie, że jestem tu jedyną osobą która ogląda serial "Zadzwoń do Saula", to dziś zakończyłem ostatni, świeży 3 sezon serialu.
Trzyma fason i tyle w temacie.

Na Netfixie w lipcu zapowiada się na sporo dobrych pozycji, jedną z nich jest "Ozark". Czyli ucieczka przed kartelem:

[youtube]8Fp7M3yrji0[/youtube]

Do góry