A ja przed chwilą obejrzałem najnowszego Underworlda … jeśli chodzi o obraz to spoko tak jak powinno być – choć są lepsze filmy pod tym względem… natomiast jeśli chodzi o dźwięk to tak jak to bywało we wcześniejszych Underowrld –ach… mogłoby być tak we wszystkich filmach, każdy strzał, każde uderzenie, ryknięcie „wilczka” , chlapnięcie krwi itp. Jest podane z odpowiednia dynamiką i głośniki surandowe odpowiednio to przekazują dla naszych uszu.. naprawdę wrażenia są fajne.. 3d – szału nie ma.. i to nie zmienne jest w Underworld…
Natomiast sam film jak dla mnie to przede wszystkim jest za krótki (to samo dotyczy wcześniejszej części) za mało jest efektów –przemian w”wilczki” to co w takim filmie powinno być bo jak już jest to jest to robione perfekcyjnie i naprawdę oczy cieszą tego typu efekty.. a w tej części jak na lekarstwo.. generalnie dużo gadania jest, a za mało akcji.. ja w takim filmie troszkę czego innego oczekuje.. nie mniej jednak ja lubię Underwordy więc mam nadzieję, że kolejna część będzie lepsza.. Selena jak zwykle dała radę i dalej uważam, że w nikt lepiej tej roli od niej by nie zagrał.. jest świetna.. i miło się na Miskę patrzy…
Armanig ja ten film obejrzę sobie w tv - też lubię tego typu filmy tak jak i np Joy
bardzo dobry film..każdemu polecam bo pokazuje jak warto być do końca utwierdzonym w tym co się zaprojektowało i z jakim uporem dąży się do celu.. żeby osiągnąć sukces...
Natomiast sam film jak dla mnie to przede wszystkim jest za krótki (to samo dotyczy wcześniejszej części) za mało jest efektów –przemian w”wilczki” to co w takim filmie powinno być bo jak już jest to jest to robione perfekcyjnie i naprawdę oczy cieszą tego typu efekty.. a w tej części jak na lekarstwo.. generalnie dużo gadania jest, a za mało akcji.. ja w takim filmie troszkę czego innego oczekuje.. nie mniej jednak ja lubię Underwordy więc mam nadzieję, że kolejna część będzie lepsza.. Selena jak zwykle dała radę i dalej uważam, że w nikt lepiej tej roli od niej by nie zagrał.. jest świetna.. i miło się na Miskę patrzy…
Armanig ja ten film obejrzę sobie w tv - też lubię tego typu filmy tak jak i np Joy
Ostatnia edycja: