Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To uwazaj bo to najbardziej powalony film roku. Bez colitas nawet nie startuj.

W takim razie,jeszcze bardziej mnie zaciekawiłeś :grin:

Ja nie wiem o czym Ty do mnie piszesz, ale nie zmieniaj dealera. :wink:

To wybuchowa mieszanka od kilku :mrgreen:
Mogę Ci podpowiedzieć,że szedłeś wtedy na inny film,a obejrzałeś właśnie ten :D

Bubcio u Ciebie Ghost in the Shell leci w 3d?

Bubcio nie oszczędza alko :D:wink:

Tak sobie przeglądam co ma wyjść w najbliższym czasie na BD (światowe premiery) i widzę,że będzie parę tytułów w ciągu miesiąca,w tym jeszcze tych "Oscarowych" z zeszłego roku,a później trochę się przeczyszcza ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
W tamtym roku najmniej nowości,które mnie interesowały,pojawiło się na BD na przełomie czerwiec-sierpień ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
Film na jeden raz. Wszystkie najlepsze sceny pokazali w reklamie.
Cóż "ala-Alien- pierwsza część", tylko że z jednym wielkim ALE.....
Więcej zdradzać nie będę. Na półce może i postawie ten film, ale tylko jeżeli będzie w promocyjnej cenie.
Pozdrawiam.

akurat u mnie Alien to jest 10/10 :bober::blagam:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Z oficjalnym trailerem The Dark Tower (2017) - IMDb na podstawie powieści Stephena Kinga,coś się ociągają ;)
Premiera za 4 miechy,a tu nic... no może nie licząc zwiastuna,który wyciekł kilka miesięcy temu (kiedyś tu wrzucałem ;)).
Ciekawe,czy oficjalny będzie się jakoś szczególnie różnić... ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tak Ciebie a powiedz jest różnica wg Ciebie w jakości obrazu i w dźwięku powiedzmy w pierwszych dwóch cz. w stosunku do 3-4 cz ? Nie mam na myśli Prometeusza bo tego też mam na BR i stosunkowo to nowy film.. np w SW jest różnica pomiędzy cz. I-III a IV-VI...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolek,zastanawiasz się nad kosmetycznymi sprawami ;) (w sumie ja też :mrgreen:)
Trzeba będzie niedługo przejść na UHD,gdzie różnice (wraz z HDR) stają się jeszcze bardziej widoczne :grin:

Caparzo

New member
Bez reklam
Tak Ciebie a powiedz jest różnica wg Ciebie w jakości obrazu i w dźwięku powiedzmy w pierwszych dwóch cz. w stosunku do 3-4 cz ? Nie mam na myśli Prometeusza bo tego też mam na BR i stosunkowo to nowy film.. np w SW jest różnica pomiędzy cz. I-III a IV-VI...

Nie wiem, nie pamiętam. Ale jak będę się nudził to sprawdzę. Prometeusz dla mnie wygląda bardzo ładnie.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
W takim razie,jeszcze bardziej mnie zaciekawiłeś :grin:
Ostrzegalem.

To wybuchowa mieszanka od kilku :mrgreen:
Mogę Ci podpowiedzieć,że szedłeś wtedy na inny film,a obejrzałeś właśnie ten :D
Stary! Ty byles chyba w jakims innym wymiarze albo rownoleglkej rzeczywistosci.
Psylocybina? DMT? Na ogol ludzie rozmawiaja po takich specyfikach z Bogiem, kosmitami, albo inna wszechobecna swiadomoscia, a nie ze mna, o jakims filmie. I'm flattered. :)

Bubcio u Ciebie Ghost in the Shell leci w 3d? U nas tylko w 2d .. chyba że coś na oczy mi padło..

Bubcio nie oszczędza alko :D:wink:

Ostatnia edycja:

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Każda część Obcego wygląda DIAMETRALNIE inaczej. Każda ma swój styl. Tobie pewnie najbardziej podejdzie dwójka.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj ogarnolem Resident Evil. Kolejny sredniak, nie lubie horrorow bo sie boje :p Ale bynajmniej kilka razy zmusil mnie do podskoku z pozycji siedzacej i krzyknieniu Kura..

Mozna smialo obejzec.

Normalny film Ghost in the Shell? Toz to profanacja. Taki swietny tytul a oni zepsuja go jakims glupim filmem - bo zapewne tak bedzie.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
LOlo obejrzyj najpierw :)

Jestem fanem Anime, na anime sie wychowalem a Ghost in The Shell to taka pozycja obowiazkowa. Wiec jak ktos probuje odgrzac kotleta z mysla ze zrobi chiciora.... na Death Note, Dragon Ball, juz sie spazyli teraz chca zepsoc Ghosta.

Ale oczywiscie obejze ten film, to pozycja obowiazkowa dla mnie.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Jestem fanem Anime, na anime sie wychowalem a Ghost in The Shell to taka pozycja obowiazkowa. Wiec jak ktos probuje odgrzac kotleta z mysla ze zrobi chiciora.... na Death Note, Dragon Ball, juz sie spazyli teraz chca zepsoc Ghosta.

Ale oczywiscie obejze ten film, to pozycja obowiazkowa dla mnie.

Takie fanzolenie.
A jak okaze sie, ze film jest klimatyczny i bedzie hiciorem, to co?
Ogladalem 10 minut, ktoremu nie brakowalo niczego, inaczej nawet bym o tym nie wspomnial.
Moze pozostale poltorej godziny, tez nie bedzie zle. Nikt nie gwarantuje zgodnosci z oryginalem i tego ze bedzie odpowiadac fanom gatunku, ktorzy z zalozenia odrzucaja taka ewentualnosc. Nie oznacza, ze musi to byc slaby film. Co najwyzej tylko lolek moze plakac, ze zamiast Margot Robbie jest Scarlet.
No dobra, moze nie tylko lolkowi ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Takie fanzolenie.
A jak okaze sie, ze film jest klimatyczny i bedzie hiciorem, to co?
Ogladalem 10 minut, ktoremu nie brakowalo niczego, inaczej nawet bym o tym nie wspomnial.
Moze pozostale poltorej godziny, tez nie bedzie zle. Nikt nie gwarantuje zgodnosci z oryginalem i tego ze bedzie odpowiadac fanom gatunku, ktorzy z zalozenia odrzucaja taka ewentualnosc. Nie oznacza, ze musi to byc slaby film. Co najwyzej tylko lolek moze plakac, ze zamiast Margot Robbie jest Scarlet.
No dobra, moze nie tylko lolkowi ;)

tak jak piszesz.. najgorzej maja właśnie Ci którzy do filmu podchodzą tak jak np jest w grze albo w animie, lub choćby w książce itp..

Ps potwierdzam Margot dla mnie byłaby lepsza :)

Do góry