Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja znam starszych ludzi z mojego regionu i ich zdanie o 2 wojnie, ale jakie to ma znaczenie. Nie śmiećmy tego wątku naszymi wypocinami bo tak na 100% żaden z nas nie wie czy ma rację, dokumenty o wydarzeniach z okresu wojny oraz powojennego mogły być kręcone we wszystkie strony, przecież nasze Państwo istnieje tylko teoretycznie.

gerus6

Active member
Bez reklam
Ja znam starszych ludzi z mojego regionu i ich zdanie o 2 wojnie, ale jakie to ma znaczenie. Nie śmiećmy tego wątku naszymi wypocinami bo tak na 100% żaden z nas nie wie czy ma rację, dokumenty o wydarzeniach z okresu wojny oraz powojennego mogły być kręcone we wszystkie strony, przecież nasze Państwo istnieje tylko teoretycznie.
Masz rację, od 1,5 roku ;)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A w Warszawie otworzyli nowe Kino tylko trzeba byłoby znać R. Lewandowskiego bo sobie w tym apartamentowcu(defakto podobno najwyższy szklany apartamentowiec w UE) kupił apartament w którym oprócz takich rzeczy jak sauny, siłownie, basen 25 m. itp., również znajduje się kino :) - można ?? To nawet Piramida by chodził wtedy na takie seanse jakby miał pod nosem kino .. :)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Piramida
To jest pikuś bo oni mają sprzęt i zabezpieczenia. Są filmiki z psycholami, którzy wspinają się bez niczego i robią jakieś chore akrobacje na wysokościach. Najwięcej takich filmików jest z Rosji, wiadomo stan umysłu itd. :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida
To jest pikuś bo oni mają sprzęt i zabezpieczenia. Są filmiki z psycholami, którzy wspinają się bez niczego i robią jakieś chore akrobacje na wysokościach. Najwięcej takich filmików jest z Rosji, wiadomo stan umysłu itd. :)

Bubcio później skoczył z tej wysokości na główkę do basenu :wink:

Do góry