ravelftp napisał:Ja mam czarne paski z boku , cos widocznie masz nie teges z tv , reklamuj .
Nie polecam grzebania w menu serwisowym gdyz mozna trwale uwalic telewizor !
Ja przy formacie 4:3 mam szare pasy.
LuLs napisał:Witam
Jestem po około 2 tygodniach użytkowania LG i mam parę pytań do szacownego grona.
Podłączałem TV pod PC ( chciałem sprawdzić jak wyglądają materiały HD i wogóle współpraca z PC ) i chciałem zapytać jak wam w win xp detektuje TV.
U mnie wykrywa go jako Analog TV czy też jest tak u was ? Posiadam kartę grafiki ASUS 7600GT ( dwa wyjścia DVI - tylko). Może trzeba podgrać sterowniki?
Na marginesie - jakość współpracy z PC lekko mnie rozczarowała, czemu ? - ano obraz jest jakoś dziwnie nie kontrastowy, materiał HD nie powalił na kolana (przejaskarawiony kolor) a miałem okazję oglądać już HD na innych TV. Podejrzewam iż nie jest to wina samego TV ( ponieważ sygnał SD z UPC jest bardzo dobry - to samo tyczy się materiału z DVD puszczonego przez Euro i to po najtańszym kablu). W zasadzie wszystko wskazuje na PC ale ten sam PC podpinam pod LCD LG podajże 27lrz lub jakoś tak i tam system detektuje sam panel poprawnie jak i jakość obrazu PC oraz tego samego materiału HD jest zdecydowanie lepsza - taka jak być powinna.
Proszę nie złośćcie się jeżeli to było lub jest banalnie proste ale jestem laikiem w tych sprawach.
Pozdrawiam
Mam ten sam problem, albo ten tv tak ma. Jak podłączam lapciaka grafa Intel 950, jest tak jakby plaźmie brakowało kolorów, nie ma płynnych przejść pomiędzy nimi.