J
Judash
Guest
Nie zapisałem starej listy niestety, a ustawianie na nowo jest uciążliwe.Szkoda, że na forum nie ma tematu z listą programów różnych operatorów.
Nie zapisałem starej listy niestety, a ustawianie na nowo jest uciążliwe.Szkoda, że na forum nie ma tematu z listą programów różnych operatorów.
W nowych 8008 dodali DTS .TXT a nas zostawili z beta telewizorem.Pisałem od razu że tak będzie ale kiki zapewniał że będą aktualizowane:niewiem: no i wykrakałem.
o ile się nie mylę, to nie było żadnych zapowiedzi ze strony philipsa, że te modele będą obsługiwać w przyszłości DTSNo a wie ktoś możne niby czemu DTS dodali do tegorocznych modeli,a to zeszłorocznych nie? i czym to uzasadniają? Przecież to jest absurd jakiś.
o ile się nie mylę, to nie było żadnych zapowiedzi ze strony philipsa, że te modele będą obsługiwać w przyszłości DTS
A co ma do rzeczy to czy zapowiadali coś czy nie, DTS to głownie kwestia licencji, skoro wprowadzili DTS do tegorocznych modeli to dlaczego tylko do nich? Poza tym DTS to nie jest jakiś nowy format istnieje od 1996 roku!!!, wiec błagam... łaskawcy wprowadzili nowość...do najnowszych serii telewizorów :bober:
Tutaj to głownie kwestia licencji i kasy za nią (niby tylko kilkanaście centów ale mnożąc prze ilość TV pewnie wychodzi jakaś ładna sumka). I pewnie doszli do wniosku że nie będą dokładać do już zakupionych modeli
Chyba tylko samsung podszedł do tej kwestii normalnie, bo tam DTS jest odkąd pamiętam.
Skoro nie było licencji muszą ja kupić skoro chcą aktualizować satre modele które są na rynku muszą za nie też zapłacić.
PS Już prawie 5 lat temu miałem Samsunga z DTSem
Po co w Niemczech txt oni 100% filmów mają z dubbingiem.Kurna mam wrażenie, że HDMN coś się pogorszył. Jadę na MIN. Będę obserwował. Z tym DTSem i TXT mogli by nie lać się żurem :-/
Ktoś patrzył czy na forach zagr. ludzie rzucają się z tego powodu?
Tylko bul bo trzeba od nowa listę układać i na norwegi brak loga kanałów ale ja wrzucam wszystko programem chanellist
Nie rozumiem czemu im tak ciężko zrobić na polske epg no i na norwegi hbbtv nie działa