Poszła tajemnica.
miro.t napisał:Witam.
Dzieki za info.
Też bede kupował sprzęt w Olsztynie z tym że zastanawiam sie jeszcze czy brac 605 , czy 705.
Pozdrawiam.
PS.
Co sądzicie o kolumnach robionych na zamówienie?
JackWack napisał:Drugi temat dotyczy DvD DV-405 Problem z malymi napisami w Divx.
Dodam tylko ze jakość zestawu jest oszałamiające , dźwięk czyściutki krystaliczny sopran oraz ten soczysty bas
ArtS007 napisał:Tylko po co podłączać konsolę za pośrednictwem amplitunera?
ArtS
Przecież mówimy o podłączeniu wideo. Ja komentuję tę konkretną sytuację.Kuba_ps2 napisał:Jezeli chce sie miec dzwiek stereo np.
Fatman_1 napisał:Chylę czoła przed Denonem (sam 3 dni temu zakupiłlem wieżyczkę do sypialni tej marki ale networking i odsłuchiwanie radiostacji internetowych to już jest dla mnie przerost. Sam piszesz, że "skupiłem się na tym co wykorzystuję". Mam możliwośc słuchania radia internetowego jak i oglądania telewizji internetowej i... nie robię tego na kompie. Czemu więc miałbym to robić na amplitunerze. Dla mnie RJ-45 to zędny zupełnie gadżet. KUpiłbym wtedy kombajn internetowy Yamahy lub Philipsa.
[...ciach...]
Myślę, podobnie jak Ty, że wielkiej róznicy nie zobaczę na Reonie przekształcając zwykły obraz TV do 1080i. Angole pisza na avforums, że nie jest to "niebo a ziemia" ale poprawę widać. Głównie w tym ampli zależy mi na dobrym dźwieku.
Pozdrawiam,
phoenix_me napisał:Nie znalazłem jeszcze rzeczowego porównania dzwięku - jeśli chodzi o obecną ofertę amplitunerów. Jeśli ktoś zna takie miejsce to proszę o info. Z drugiej strony jednak... czy przy takiej samej technice mogą wystąpić 'zasadnicze' różnice między sprzetem o podobnej cenie?.