Waldorff napisał:Chciałem wrócić do problemu z działaniem opcji Autoformat na HDMI z NBOXA. Uaktualniłem softa, bo myślałem, że może pomoże... nie pomogło.... Zadzwoniłem do Biura Obsługi z "N".... oczywiście też nic to nie dało. Co jest z tym Autoformatowaniem, skoro na kablówce działa, a na N-ce już nie, chociaż wczoraj mi działało??? Jak to wygląda u Was?
Od dziś mam N - niestety mam to samo... pomimo ustawienia "brak skalowania" w dekoderze tv sobie nie radzi. Ogólnie z tym skalowaniem w N to jakiś burdel jest, jedną reklamę widać w małym kwadraciku a następna rozciąga się na cały ekran - wszystko na tym samym kanale w przeciągu 1 minuty. Masakra jakaś... oprogramowanie w 8404 i w nboxie (nowy recorder) - najnowsze. Ogólnie zniesmaczony od początku jakoś jestem... godzinę temu oglądałem pewien kanał i było wszystko ok, teraz mam film w małym kwadraciku i format tv działa tylko w jego zakresie - po bokach zawsze zostają ciemne pasy (co ciekawe format dekodera też działa tylko w tych granicach!!)... jakieś pomysły??