Need for Speed Hot Pursuit

Peek

New member
Bez reklam
Trochę pojeździłem i NFS daje radę, zobaczymy czy kupię Hot Pursuit czy GT5, póki co chyba bardziej skłaniam się do HP, sprawę ułatwiłoby znacznie wyjście GT5 w styczniu 2011.

mg30906

New member
Głowiłem się dlaczego wszystkim działa demo a mnie wywala i nie mogę pograć ..... teraz już wiem....
datę w konsoli miałem ustawioną o miesiąc do przodu czyli 28 listopada - wiec pewnie demo przestanie działać po wypuszczeniu na rynek pełnej wersji

pzdr

pa3

New member
Bez reklam
Podoba mi się obrót kamery wokół samochodu - mogli się pokusić jeszcze o widok z kokpitu; co do grafy to faktycznie nocą prezentuje się ciulowo, jednak za dnia daję radę.

Niedługo dla odstresowania dostaniemy Shift'a 2 - czyli imo symulator, może ktoś kupi o ile wcześniej nie wyjdzie GT5 :)

WojtR

Member
Bez reklam
nie wiem czym wy się jaracie ta gra to jakaś totalna padaka , fizyka samochodu na poziomie dryfującej łodzi podwodnej

WojtR

Member
Bez reklam
klimat mi się podoba co nie zmienia , że fizyka totalnie do dupy :( równie dobrze mogłby tam być narysowany samolocik lub czołg różnicy nie robi :)

yarcoos

New member
klimat mi się podoba co nie zmienia , że fizyka totalnie do dupy :( równie dobrze mogłby tam być narysowany samolocik lub czołg różnicy nie robi :)
...z fizyki mialem tylko troje, moze dlatego mi sie tam podoba ;)
Inna sprawa jest, ze w mojej ocenie: w arcadowkach liczy sie grywalnosc, a w symulatorach "fizyka".
Pomijam wreszcie to, ze o gustach raczej sie nie dyskutuje, a juz na pewno ich nie krytykuje- wiec pozwol, ze ja bede sie "jaral ta padaka", a Ty delektowal profesjonalnymi symulatorami, ot co.

Ogr

New member
Bez reklam
Tylko ty masz lepsze :p więc dorwe cię hehehe .Gra jest świetna zwłaszcza jak ma się z kim konkurować ! Ja musze pobić matamana za wszelką cenę :D Oj litry potu i kłęby nerwów mnie czekają :sad::D A już się cieszyłem że tylko 3 sekundy mam do ciebie kur.........!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry