Need for Speed Hot Pursuit

pa3

New member
Bez reklam
Wczoraj trochę pograłem i raczej tej gry nie kupię, chyba czegoś innego się spodziewałem, choć nie grało się źle, to jednak królem arcadówek dla mnie zostaje bez wątpienia Midnight Club: Los Aangeles - tam czuć prawdziwy ruch na ulicach, gdzie na samej autostradzie przez parę minut miniemy więcej aut niż przez całą grę w NFS, no i genialny widok z kokpitu i oprawa wizualna.

Jak będę miał okazje pogram trochę więcej, wtedy zobaczymy (niepotrzebnie ostatnio odpaliłem grę od Rockstar'a, która mimo 2 lat nadal deklasuję rywali ;))

azet

Member
Bez reklam
Wyjdź i nie wracaj.
oj, to do mnie ? znowu nie zakumałeś ? to straszne ,ludzki średnio rozgarnięty mózg potrafi przeczytać zdanie ze zrozumieniem , potrzebuje tylko by pierwsza i ostatnia litera wyrazu była prawidłowo umieszczona, reszta może być byle jak, kółko różańcowe z tego forum nie potrafi załapać sensu zdania, , a to im literówka przeszkadza, a to gubią się bo przecinka nie ma, straszne.

Napiszę jeszcze raz,może zakumasz- jeżeli ktoś zastanawia się nad zakupem i ma do wyboru albo wersję na ps3, albo na PC-ta,a nie zależy mu na graniu na dużym telewizorze, niech kupuje grę na komputer, o niebo lepsza grafika. jedyny plus PS 3 to duży telewizor i drugi plus GT 5 - o ile będzie udana ta gra .

mataman

New member
Bez reklam
Ja pier*le, ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz. Dobrze zrozumiałem twój przekaz, nie lubie blacharzy (taki mój kaprys) więc do widzenia, czaisz? Do tego nie wiem ile ty masz lat, bo poziom, składnia i ortografia twoich postów jest poniżej krytyki. Tyle

Nie odpisuj, bo nie mam zamiaru z kimś tak totalnie ograniczonym toczyć jakiejkolwiek dyskusji a kółka rózancowego to szukaj u siebie na podwórku. Jesteś idealnym zastępcą największego trolla na tym forum bambolo, tylko w inny sposób.

Masta_J

Active member
Bez reklam
Obawiam się, że on nie udaje...
Porównanie do Bambo jak najbardziej słuszne, też mi się kiedyś nasunęło na myśl.
O wieku też już miałem z tym trollem dyskusję.

Może młotek zechce i poczyta: http://rtfm.killfile.pl/#poprawnie

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:

pav3l

New member
Bez reklam
Ja pier*le, ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz. Dobrze zrozumiałem twój przekaz, nie lubie blacharzy (taki mój kaprys) więc do widzenia, czaisz? Do tego nie wiem ile ty masz lat, bo poziom, składnia i ortografia twoich postów jest poniżej krytyki. Tyle

Nie odpisuj, bo nie mam zamiaru z kimś tak totalnie ograniczonym toczyć jakiejkolwiek dyskusji a kółka rózancowego to szukaj u siebie na podwórku. Jesteś idealnym zastępcą największego trolla na tym forum bambolo, tylko w inny sposób.
Mataman, mam tylko jedno zastrzeżenie do twojego posta - z tymi blacharzami, to wyluzuj, co ci złego zrobiłem :wink:.....

pav3l

New member
Bez reklam
oj, to do mnie ? znowu nie zakumałeś ? to straszne ,ludzki średnio rozgarnięty mózg potrafi przeczytać zdanie ze zrozumieniem , potrzebuje tylko by pierwsza i ostatnia litera wyrazu była prawidłowo umieszczona, reszta może być byle jak, kółko różańcowe z tego forum nie potrafi załapać sensu zdania, , a to im literówka przeszkadza, a to gubią się bo przecinka nie ma, straszne.
Napiszę jeszcze raz,może zakumasz- jeżeli ktoś zastanawia się nad zakupem i ma do wyboru albo wersję na ps3, albo na PC-ta,a nie zależy mu na graniu na dużym telewizorze, niech kupuje grę na komputer, o niebo lepsza grafika. jedyny plus PS 3 to duży telewizor i drugi plus GT 5 - o ile będzie udana ta gra .
Azet, odpuść sobie człowieku, musisz się napinać...?
Po raz 3-ci dobra rada, CZYTAJ SWOJE POSTY!

azet

Member
Bez reklam
jeżeli chodzi o NFS HP, denerwują mnie napisy informujące- gracz "x" najechał na kolczatkę gracza "y", można coś z tym zrobić ?

ps. ja pierniczę ile tu spamu, 5 postów nie na temat, jest tu jakiś moderator ? i kółko różańcowe w pełnej krasie, a jaka kultura, Wy coś macie z rycerzy.....:eek:k:

"spojler" niechce mi się, nie poczytam :eek:k: ,średnio rozgranięty człowiek zajarzy o co pytam, Wy , widać - nie

:hmm: :spam::spam: :banned:

Obawiam się, że on nie udaje...
Porównanie do Bambo jak najbardziej słuszne, też mi się kiedyś nasunęło na myśl.
O wieku też już miałem z tym trollem dyskusję.

Może młotek zechce i poczyta: Jak mądrze zadawać pytania

Pozdrawiam,

Azet, odpuść sobie człowieku, musisz się napinać...?
Po raz 3-ci dobra rada, CZYTAJ SWOJE POSTY!

Ostatnia edycja:
Do góry