Need for Speed Hot Pursuit

azet

Member
Bez reklam
do mnie już leci...

NFS HP miało wyjść 19 ,zmienili datę ? bo nie śledzę, ale ...

"Twoje zamówienie o numerze ...... zostało wysłane w dniu 2010.11.15
1 Need for Speed: Hot Pursuit - Edycja Limitowana [PS3 "
jutro powinno być tj. 16.

azet

Member
Bez reklam
panowie bawię się ,ale do pełni szczęścia brakuje mi kierownicy- nie da się ,da się -ustawić ?
ps. chyba się nie da

Ostatnia edycja:

premek111

Active member
Bez reklam
A co mowiesz powiedziec o grafice ? Czy jest jakas poprawa w stosunku do dema?
No i ogólnie wrazenia.Ja swoja dostane jutro :-D

Ostatnia edycja:

azet

Member
Bez reklam
eeetam, pierwszy dzień ? same ochy i achy , za jakiś czas przyjdzie opamiętanie i rozsądna ocena ,grafika ? taka jak w demo , nie widzę różnicy

mataman

New member
Bez reklam
Jest troszki lepiej, szczególnie kiedy nawierzchnia jest mokra. Wtedy jest pięknie. Uczucie prędkości jest genialne !!! Brac nie gadać, świetna gra.

azet, nie gra się na kółku w takie gry.

premek111

Active member
Bez reklam
Ja biore w ciemno,zamówione już dawno temu.A co do grania na kólku to Mataman ma rację,nie do gier wyścigówek arcade.GT5 jak najbardziej ,ale tu szaleć powinno sie na padzie.

Klisman1987

New member
Jedyne co mi się nie podoba to te żałosne liczby nad samochodem przeciwnika z pozycją jaką akurat zajmuje w wyścigu. Szkoda że nie można tego wyłączyć. Reszta jak dla mnie rewelacja

azet

Member
Bez reklam
oj, zainstalowałem sobie na pc-cie, i muszę powiedzieć że ta grafika to taki ciut ( " duży ciut " ) ładniejsza jest, 1920x1080,maks detale,trochę żałuję że nie wziołem na pc-ta :niewiem: hmmmm;-)

ps. "spojler " sprawdziłeś ?

mataman

New member
Bez reklam
Dla nie przekonanych parę fotek by me :)

pic.jpg

pic.jpg

pic.jpg

pic.jpg

pav3l

New member
Bez reklam
oj, zainstalowałem sobie na pc-cie, i muszę powiedzieć że ta grafika to taki ciut ( " duży ciut " ) ładniejsza jest, 1920x1080,maks detale,trochę żałuję że nie wziołem na pc-ta :niewiem: hmmmm;-)

Ja też WZIĄŁEM na pc - możesz ustawić sobie lepszą rozdzielczość, chodzi w 1980x1200. Grafa nie "ciut", ale zauważalnie lepsza niż na PS3....!

pav3l

New member
Bez reklam
Wracając do tematu. Gram dopiero drugi dzień (w oczekiwaniu na Castlevanie) i choć nie jestem fanem gier samochodowych, to muszę przyznać, że jestem bardzo przyjemnie rozczarowany. W GRZE CZUĆ PRĘDKOŚĆ I MOC. Gram na razie na pożyczonej kierownicy, na klawiaturze to jednak porażka. Po 5 godzinach spędzonych z grą (a miało być góra 30 minut), generalnie stwierdzam, że jest to bardzo fajna wyścigówka, podczas której przejście kolejnych etapów - jeszcze dodatkowo podgrzewa atmosferę nagrodami - dla mnie wyśmienita zabawa...!
PS.
Ścieżka dźwiękowa nie nadaje się do jazdy samochodem w realu. Jest tak zaj...ście klimatyczna, że mandat murowany!:wink:

Do góry