NFS HP miało wyjść 19 ,zmienili datę ? bo nie śledzę, ale ...
"Twoje zamówienie o numerze ...... zostało wysłane w dniu 2010.11.15
1 Need for Speed: Hot Pursuit - Edycja Limitowana [PS3 "
jutro powinno być tj. 16.
Ja biore w ciemno,zamówione już dawno temu.A co do grania na kólku to Mataman ma rację,nie do gier wyścigówek arcade.GT5 jak najbardziej ,ale tu szaleć powinno sie na padzie.
Jedyne co mi się nie podoba to te żałosne liczby nad samochodem przeciwnika z pozycją jaką akurat zajmuje w wyścigu. Szkoda że nie można tego wyłączyć. Reszta jak dla mnie rewelacja
oj, zainstalowałem sobie na pc-cie, i muszę powiedzieć że ta grafika to taki ciut ( " duży ciut " ) ładniejsza jest, 1920x1080,maks detale,trochę żałuję że nie wziołem na pc-ta :niewiem: hmmmm
oj, zainstalowałem sobie na pc-cie, i muszę powiedzieć że ta grafika to taki ciut ( " duży ciut " ) ładniejsza jest, 1920x1080,maks detale,trochę żałuję że nie wziołem na pc-ta :niewiem: hmmmm
chyba moja karta nie obsługuje większej rozdzielczości, kolejna gra która pokazuje że jedyny plus ps3 to ...telewizor , zrobiłbym print screena, ale nie udaje się
Wracając do tematu. Gram dopiero drugi dzień (w oczekiwaniu na Castlevanie) i choć nie jestem fanem gier samochodowych, to muszę przyznać, że jestem bardzo przyjemnie rozczarowany. W GRZE CZUĆ PRĘDKOŚĆ I MOC. Gram na razie na pożyczonej kierownicy, na klawiaturze to jednak porażka. Po 5 godzinach spędzonych z grą (a miało być góra 30 minut), generalnie stwierdzam, że jest to bardzo fajna wyścigówka, podczas której przejście kolejnych etapów - jeszcze dodatkowo podgrzewa atmosferę nagrodami - dla mnie wyśmienita zabawa...!
PS.
Ścieżka dźwiękowa nie nadaje się do jazdy samochodem w realu. Jest tak zaj...ście klimatyczna, że mandat murowany!