Nasze zestawy (wątek zbiorczy)

Witam !

Moze bysmy powrzucali troszke fotek prezentujacych nasze zestawy? Nie chodzi mi tutaj zupelnie o jakies samochwalstwo. Czysta ciekawosc , niech kazdy zaprezentuje poprostu swoj sposob ustawienia, rozmieszczenia poszczegolnych elementow. Moze ktos bedzie mogl sobie cos od nas zciagnac? Moze ktos moze pokazac jakies ciekawe rozwiazanie?

Domino gratuluję kolejnego klocka, ładnie się to wszystko prezentuje tylko daj chociaż jedną fotkę prezentując cały sprzęcik razem z kolumnami... ;-)

Tak na szybko bo nie ma za dużo czasu na zabawę,wyświetlacz jest czytelny,ale zdecydowanie za mały jak dla mnie ,czyli gościa po 40 w okularach;););).
Co do znanego tematu koloru obudowy metalowej to znowu jest inny odcień ,ale nie tak skopany jak przy PD50,pasuje bardziej do koloru A70 czyli jest prawie czarny,przy PD to już grafit,nie rozumiem tego kto im tą farbę dobiera ,nie rozumiem,że nie można narzucić numeru koloru farby.
Ale za to fronty są idealne równiutki odcień aluminium nie tak jak np na tym zdjęciu ,bo to już jest całkowita porażka

Ja jeszcze deko przed 40, okularów nie mam, więc może u mnie się sprawdzi :) Co do kolorów, to u mnie między ampli a wzmakiem jest różnica w odcieniu. Pewnie wynika to z tego, że front wzmaka jest amelinowy a w ampli plastik. Generalnie w pionku linie stereo i kina domowego różnią się nieznacznie odcieniem.

Nie włącza się,każde z urządzeń reaguje na swój pilot,chyba że zepniemy je razem wtedy zareagują na pilota wzmacniacza.

No to ok, bo u mnie pilot od wzmaka włącza tez ampli i na odwrót. Mają takie same kody sterujące power, vol, source, mute, etc.

Ostatnia edycja:
Pora pochwalić się moim salonem - choć patrząc na wasze sprzęty to nie mam za bardzo czym się chwalić ;) Opis sprzętu jak niżej.

Zakup domu w koncu pozwoli mi na realizację kilku planów - poprzedni metraż nie pozwalał na zbyt wiele.

To początek mojej zabawy w KD. Czekam na wasze komentarze.

PS. Pokój do gier konsolowych ofotografuje jak tylko go ogarnę.

IMG_1716_zpss81jabo4.jpg

IMG_1713_zpsygohdqoz.jpg

Co Ty taki skromny Dingo jesteś, masz kawałek ładnego miejsca gdzie możesz sobie odpocząć i zrelaksować się, a ponadto masz zestaw do kina który na początek przygody powinien CI wystarczyć. Posłuchasz, pooglądasz i nabierzesz doświadczenia w sprawach audio-wizualnych, a w przyszłości zdecydujesz czy rozwijać tą pasję... Bo pamiętaj apetyt rośnie w miarę jedzenia i nawet się nie obejrzysz jak zaczniesz kabli słuchać a nie głośników...;-)
Ps. piękny obraz w tle, dawno już u nikogo nie widziałem takiego gabarytu malunku.....;-) Gratulacje i Ciesz się swoim zestawem bo jest już na czym obejrzeć film...;-)

Ja również gratuluję! Jest przestrzeń i to duży plus dla kolumn.
TV w większych salonach pomimo, że 65 cali wygląda na nieduży ;-)
Może w przyszłości jakiś projektor zagości na ścianie? ;-)
Obraz faktycznie robi wrażenie :) Pozytywnie :eek:k:

Bardzo fajnie, przyjemnie i schludnie. Plus za niemal czarną podłogę.
Widzę też po gniazdkach, że nie mieszkasz w Polsce.
No i nie byłbym sobą gdybym nie zauważył sufitu podwieszanego, a to już tylko krok do sufitowców ;)

Pora pochwalić się moim salonem - choć patrząc na wasze sprzęty to nie mam za bardzo czym się chwalić ;) Opis sprzętu jak niżej.

Zakup domu w koncu pozwoli mi na realizację kilku planów - poprzedni metraż nie pozwalał na zbyt wiele.

To początek mojej zabawy w KD. Czekam na wasze komentarze.

PS. Pokój do gier konsolowych ofotografuje jak tylko go ogarnę.

Te czarne Onkyo pieknie sie prezentuje , mi sie znacznie bardziej podoba niz srebrne.
Fajny zestawik , ciekaw jestem jak te BX sie sprawdzaja.

Ps. Zmien opis z ZR na Rz-800 ;)

Dzięki za miłe słowa.

Obraz rewelacja!! Masz osobny pokoój do grania??

Obraz to PUZZLE - Bombardowanie Algieru - 9000 części - taki mój sposób na rozładowanie stresu.

Mam osobny pokój do grania i pracy, ale narazie jest niewykończony - tymczasowe biurko, półka na konsole i TV oraz kanapa - nie nadaje się to do pokazania jeszcze ;)

Mam nadzieję że moja galeria szybko się będzie powiękaszać bo jak wszyscy wiemy - apetyt rośnie...

Również się przyłączam do gratulacji. Świetnie to wygląda. Właśnie miałem pytać,co z "obrazem",bo odbicia w nim widać :) ale już wyjaśniłeś. Od siebie dodam,że jestem zwolennikiem odsunięcia kolumn od tylnej ściany,przynajmniej na odsłuchy :)

Do góry