Zapraszam ponownie 
P.S. Uważaj, bo to właściwie Zagłębie
P.S. Uważaj, bo to właściwie Zagłębie
Mam podobne zdanie, dlatego się nie zastanawiałemBluesound fajny sprzęt za dwójkę ciężko go przebić.
Mam podobne zdanie, dlatego się nie zastanawiałem
Ma dwie podstawowe zalety: jakość dźwieku i natychmiastowa szybkość działania.
Inni producenci powinni się uczyć na podstawie BluOS jak powinna wyglądać obsługa takiego urządzeniu.
Dawno nic się u mnie nie działo, ale lepiej późno niż wcale.
Mały upgrade. Dopiero teraz uporałem się z gwiazdkowymi prezentami:
Sieciowy kombajn od Nada - Bluesound Node 2i – mały, ale wariat.
Do niego kabelek zasilający Audioquest NRG-Y2 i coax Wire World Starlight 8 do DACa
Do analogu doszedł zasilacz zewnętrzny z przełącznikiem obrotów Rega Neo TT PSU.
Na koniec pierdółka Amazon Fire TV Stick 4K, głównie do Netflixa, by oglądać lepsiejsze filmy na projektorze.
![]()
![]()
Mozna powiedzieć, że u mnie było podobnie. Podchodziłem do tego jakiś czas. Na warszatacie był m.in Auralic, Pionek, ale Blusounda zobaczyłem i usłyszałem pośrednio dzięki Henry'emu (dluga historia) i wiedziałem, że to to. To jedna z tych nielicznych zabawek, do ktorej nie możesz sie przyczepić. No, może ta gumowana obudowa - nie dotykać.Potwierdzam - za tą $ sprzęt naprawdę godny uwagi , apka działa błyskawicznie i nic się nie wiesza - mam przyjemość obcowania z nim u przyjaciela![]()
Słucham słucham. Jak dobrze pójdzie to w przyszłym roku wkładka MC i oczywiście pre do tego.To teraz masz już wszystko do słuchaniaGratuluję, chociaż ja u Ciebie i tak bym słuchał czarnych płyt
![]()