Muzyka w domu i do samochodu

Caparzo

New member
Bez reklam
Posłuchaj płyty: boris blank - electrified, to gość, który grał w Yello. Rewelacyjna.

mam ją zapisaną w spotify. W robocie czasem słucham :) Dobre elektro

kurcze jestem niepocieszony.. mianowicie, chciałem sobie nagrać ma mini dysk playliste ze spotify którą sobie utworzyłem, żeby słuchać na przenośnym MD. Podpinam elegancko digitalem z odtwarzacza sieciowego do mini dysku, daje rec i co ?? " Copy Prohibity" nawet w takim przypadku boją się o piractwo :/ ehhhh nie fajnie

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
mam sentyment ;) tak samo jak ci do idą w winyle ;P poza tym co mam mieć mp3 ?? a skąd muzyke brać ? a MD przenośny to fajna rzecz :) A poza tym na allegro tego pełno, a jak chciałem sprzedać właśnie MD przenośny wraz z dyskietkami, a mam ich koło 50, to każdy pytał o dyskietki tylko ;)

Pantomima, lubie trance wychowałem sie na nim. Obecnie posłuchuje grupy Moderat czy Kollektiv Turmtrasse ale też i Metallica czy Helloween ;)

np dwa dla mnie świetne numery Kollektiv Turmtrasse

[youtube]Dkmx1b70xNw[/youtube]

[youtube]imt0Ff2pNUU[/youtube]

i moderat

[youtube]cJwsNUoazUg[/youtube]

tu wersja live, nie moge znaleźć normalną ;)
[youtube]qc2CTvJ3b_I[/youtube]

w tej grupie ciśnie Polak ;)

pantomima

Banned
Dobre wałki , szczegolnie dwa pierwsze , reszta rowniez ok ale juz mniej w moim guscie ;)
Metallica ? - bodajze wczoraj grali koncert charytatywny w Central Parku .
Byles moze ? ;)

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
Tak, byłem. Mam teleporter w piwnicy ukradłem ze statku Enterprise ;)
Generalnie z wiekiem przychodzi że trzeba czegoś mocnego gitarowego ;) ale spokojnie też lubie j.w

Moderat ma kilka fajnych spokojnych numerów ;) ten drugi jest świetny ale nie live jak powyżej. Przy stereo jak nikogo nie ma w domu, nie trzeba niczego więcej. Ani kabla za 100 tyś ani central parku :) a na tym to polega

Caparzo

New member
Bez reklam
nie jestem zwolennikiem "icośtam"... a na przenośny jakoś trzeba tą muzyke nagrywać nie ??

Szczerze to jestem troche zawiedziony że nie moge legalnie nagrać na MD ze Spotify, chyba pora wrócić do walkmana :D tam rec nie odmówi

Borixon

Active member
Bez reklam
nie jestem zwolennikiem "icośtam"... a na przenośny jakoś trzeba tą muzyke nagrywać nie ??

Szczerze to jestem troche zawiedziony że nie moge legalnie nagrać na MD ze Spotify, chyba pora wrócić do walkmana :D tam rec nie odmówi
Ale w czym problem wrzucić przez USB muzykę na przenośny odtwarzacz??

Caparzo

New member
Bez reklam
metodą kopiuj wklej ?? to jeszcze mam sie bawić zgrywanie z cd przez jakiś program do mp3 ? nie mam na to czasu. Ostatni raz tak się bawiłem jakieś10 lat temu. Może teraz jest łatwiej, zdradź mi tajemnice co i jak ;P

Borixon

Active member
Bez reklam
serio nie mam czasu, doba jest za krótka na to co człowiek by chciał robić
Stary ja albo nie kumam albo Ty jaja sobie robisz, przecież każdą płytę możesz pobrać z sieci, legalnie za opłatą lub skorzystać z różnych 'serwisów' i mieć je za free...
Chomik?? Torrenty??

Caparzo

New member
Bez reklam
Nie robie sobie jaj, jestem fanem miecia. Lubie mieć ;P ost kupiłem nawet dwie płyty. Muzyke którą też lubie nie ma na płytach bo to są sety po godzine lub dwie. Pojedyncze utwory ? Jakoś nie chce mi się bawić w szukanie. Już nie te czasy że składam sobie swoje ulubione numery w danym roku nagrywam i mam. Teraz spotify leci i gitara. A że do biegania, czy czegoś innego na zewnątrz mam MD to mi starcza :)

Do góry