Silo napisał:No więc tak poczekam te "kilka dni ", jak powiedziała pani z n-lini i zobacze co dalej...chyba, że ktoś miał już taki problem i wie jak go rozwiązać?
Ktoś tu pisał, że pomogła powtórna aktywacja. Trzeba o to poprosić na infolinii.
Silo napisał:No więc tak poczekam te "kilka dni ", jak powiedziała pani z n-lini i zobacze co dalej...chyba, że ktoś miał już taki problem i wie jak go rozwiązać?
tytus02 napisał:Qrde mam n-ke i nie moge złapać sygnału co robic juz 2 dni z tym walcze robie wszystko co tu napisali ludzie na forum
myszorek3 napisał:Miałam dwie teorie na ten temat:
albo sprzęt uszkodzony (drugi z kolei - czyli może wadliwa seria z Karena w W-wie Wola Park) albo fachowiec jednak nie potrafi enki ustawic (mimo, że polsat na tym chodzi) ale teraz doszła mi trzecia teoria - chyba przy naszym balkonie jest czarna dziura dla enki - a balkon wychodzi mniej więcej na południe. Poradźcie co z tym fantem zrobic, czy jednak jakoś się da czy pozostaje to oddac?
Pozdrawiam.
Teoria o wietrze też odpada - wszystko jest mocno dokręcone - po zmianie dekodera na polsatowski - wszystko OK. Czy do enki jest dokładnie takie ustawienie co do polsatu? Jeszcze raz ma ten monter przyjechać w sobotę - podepniemy sie wtedy do anteny sąsiada - ma nieczynną po cyfrze.EMEM napisał:T Moze trzeba jeszcze raz podłączyc i upewnic się że wiatr nie przesunął anteny.
Co to znaczy "przy tym da sie oglądac"?qbaneo napisał:Bzdura totalna wczoraj miałem taką ulewe i piździło tak wiatrem ze antene prawie wyrywało a jakosc spadła mi do 40-30 a przy tym da sie oglądac normalnie mam 50-60-70 i nie nazekam